Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nico Bakker noemt kanshebber voor 2016

Nico Bakker tipt NN Group

U heeft het wellicht al voorbij zien komen: het is weer bijna Hollandse Aandelenavond. Op dinsdagavond 10 mei presenteren zes beursexperts elk drie Nederlandse aandelen waarvan zij denken dat ze goed zullen presteren in het komende jaar.

In de aanloop naar het event plaatsen wij vast wat tipjes van de sluier. Vandaag vragen we aan technisch analist Nico Bakker welke longkans hij sowieso ziet voor het aankomende jaar.

Fors opwaarts potentieel

"Ik zou NN Group willen noemen als één van de kanshebbers van 2016. Ik zie een fors opwaarts potentieel tot 33 euro." Bakker vindt dat de verzekeraar een mooie trendmatige beweging laat zien, maar hij ziet ook wat speelruimte onder in het veld tot 29 euro.

"Dit is uitdagende chart voor trendvolgende beleggers," besluit Bakker.

Kijk live mee

De zaal zit helaas al vol, maar wilt u de Hollandse Aandelenavond toch live volgen en horen welke aandelen de experts nog meer voor u in petto hebben? Schrijf u dan via onderstaande button in voor het gratis webinar op dinsdag 10 mei om 19.30 uur. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 20 mei Hier wilt u bij zijn: IEX Beleggersdag vol tips en waardevolle inzichten 4
  2. 19 mei Dossier Oekraïne 11
  3. 17 mei Vijf vragen aan Paul Weeteling, tech-analist

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links