Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

 1. Slotcall: AEX blijft dicht bij huis, kansrijke, speculatieve tip voor beleggers

  AEX (- 0,1%), Ahold, ING Groep, Philips, Shell, Aalberts, ABN Amro, JDE Peet's, Acomo, B&S Group, TomTom, bitcoin, inflatie, olie, rentes, goud en meer.

 2. "B&S Group is overnamekandidaat nummer één"

  In deze podcast hebben we het onder andere over de overnamefantasie in B&S Group, ASMI, Aedifica, Alfen en meer!

 3. Premium

  De markt als mens

  De markt heeft altijd gelijk, toch? Nou ja, dat hangt af van of u naar de aandelen- of de obligatiemarkt kijkt. Het lijkt onzinnig om de markt als een mens te zien, maar voorspellen van recessies kan de markt vaak beter dan centrale bankiers.

 4. Premium

  Achterblijver Acomo onder de loep

  Handelshuis Acomo haalt zelden de headlines en staat bij veel beleggers ook niet op de radar. Wij nemen het fonds nog eens onder de loep.

  De financiële markten hebben een tamelijk bewogen jaar achter de rug, maar zijn aardig hersteld van de koersdalingen die optraden in de eerste jaarhelft. December is normaliter een wat rustiger maand - zowel qua nieuws als koersmatig - maar biedt vaak wel een mooie gelegenheid om te speuren naar achterblijvers. Daarbij valt ons oog op het in de AScX opgenomen Acomo, handelaar in noten, eetbare zaden, thee en organische ingrediënten.

 5. Premium

  TA Special: Oliemaatschappijen ogen technisch sterk

  De koersen van oliemaatschappijen gaan al langere tijd, tegen de beurstrend in, omhoog. We bespreken de lange termijn technische plaatjes van vier grote oliebedrijven.

 6. Premium

  Dit aandeel in de IEX Hoogdividendportefeuille is bezig met een fraaie opmars

  De drie modelportefeuilles van IEX doorstaan de onrust op de beurzen goed. We lichten één opvallend aandeel uit de Hoogdividendportefeuille uit.

  Op 1 juli van dit jaar is IEX gestart met drie modelportefeuilles. Deze doorstaan de onrust op de beurzen goed. Alle drie liggen zij nu voor op hun benchmarks. Vandaag lichten wij een aandeel uit de hoogdividendportefeuille uit dat sinds begin oktober oploopt.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links