Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

 1. Slotcall: Fed en rente-angst duwen markten omlaag

  AEX (-0,89%), Adyen, Just Eat Takeaway, Wells Fargo, EVS Broadcast, Fed, inflatie, olie, rentes, valuta, goud, bitcoin en meer.

 2. Premium

  Cofinimmo: 9% dividend, maar ook risicovol

  Het Belgische zorgvastgoedfonds is sinds januari 2022 gehalveerd in waarde. Liggen er kansen voor beleggers?

  Cofinimmo is een ontwikkelaar en uitbater van voornamelijk zorgvastgoed. Het bedrijf investeerde in zijn beginjaren alleen in kantoorvastgoed, maar vanwege de toenemende leegstand richt het Belgische vastgoedfonds zich sinds 2005 steeds meer op woon/zorgcentra.

 3. Opletten, AEX verslechtert, lagere bodem en dan kán het snel gaan

  Dit is echt zo'n momentje in de markt dat we aan de vooravond van een grote beweging kunnen staan. Wacht niet en bepaal nu al wat u dan doet.

 4. Premium

  Meevaller voor Just Eat Takeaway in de VS

  Een federale rechter in de VS heeft een streep gezet door de fee caps in New York. Een mooie opsteker voor Just Eat Takeaway, maar geen game changer.

  Allereerst zullen de cijfers van Grubhub een boost krijgen als de fee cap tot het verleden behoort. En dat betekent tevens ook - als JET erin slaagt een koper voor de Amerikaanse dochter te vinden - dat de verkoopopbrengst aanzienlijk hoger zal uitpakken.

 5. Premium

  EVS Broadcast: aantrekkelijk geprijsde nichespeler

  EVS Broadcast is er ondanks corona in geslaagd om weer te groeien. Niettegenstaande deze positieve ontwikkeling is het aandeel niet duur. Een kans voor beleggers?

  EVS Broadcast is een Belgisch bedrijf dat apparatuur maakt voor live video-uitzendingen. Kopers van deze uitrusting zijn natuurlijk televisiemaatschappijen, maar het kan ook gaan om ook stadions, kerken en overheidsinstellingen.

 6. Must read: Fed blijft hawkish

  Plus: Prima uitgangspositie aandelen EM, topdividendaandelen, aandelen kopen is eenvoudiger dan verkopen, pensioenfondsen maken zich zorgen, en meer.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links