Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

David Knibbe (CEO NN Group) en Ester Barendregt (hoofdeconoom Rabobank) op IEX Beleggersdag

David Knibbe (CEO NN Group) en Ester Barendregt (hoofdeconoom Rabobank) op IEX Beleggersdag

Na Hein Schumacher (CEO Unilever), Mike Kuehnel (CEO Flow Traders) en Alexander van der Lof (CEO TKH) hebben nóg twee topsprekers hun komst naar de IEX Beleggersdag toegezegd. Niemand minder dan David Knibbe, topman van NN Group, en Ester Barendregt, hoofdeconoom van Rabobank, zullen het podium betreden. En u kunt daarbij zijn! Heeft u nog geen tickets? Bestel ze hier!

Op vrijdag 28 juni is Theater Spant in Bussum het kloppend hart van beleggend Nederland. Dan vindt de IEX Beleggersdag plaats, hét beleggersevenement van het jaar. Met de bevestiging van Knibbe en Barendregt hebben we een line-up die klinkt als een klok. Het zijn stuk voor stuk mensen met een zeer interessant verhaal. En u kunt dat bijwonen

Verderop kunt u zien hoe u zich kunt aanmelden. Maar eerst zetten we vijf keynotesprekers voor u op een rij.

1. Ester Barendregt, hoofdeconoom Rabobank


Ester Barendregt geeft leiding aan de afdeling Nederland, Economie en Duurzaamheid bij RaboResearch. Ze begon in 2015 bij Rabobank als econoom.

Daarvoor bekleedde ze functies binnen het ministerie van Financiën en bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in Washington. Barendregt volgde een masteropleiding internationale economie aan de Universiteit Maastricht en studeerde ook een jaar aan het Instituut voor Politieke Wetenschappen in Parijs.2. David Knibbe, CEO NN Group


David Knibbe staat sinds 2019 aan het roer van NN Group. In 1997 begon hij zijn carrière bij ING en in 2004 maakte hij de overstap naar Nationale-Nederlanden. Als CEO Nederland van Nationale-Nederlanden trad hij in 2014 toe tot de Raad van Bestuur van NN Group.

Daarnaast is Knibbe penningmeester en bestuurslid bij VNO-NCW en bestuurslid van de Johan Cruyff Foundation. Knibbe studeerde monetaire economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en volgde een algemene managementopleiding aan de Harvard Business School.

Lees hier de meest recente analyse van NN Group3. Hein Schumacher, CEO Unilever


Hein Schumacher staat sinds juli 2023 aan het roer bij de inmiddels volledig Britse levensmiddelengigant Unilever, het bedrijf waar hij ooit zijn carrière als trainee begon. Unilever is actief in 190 landen en bedient 3,4 miljard mensen wereldwijd.

Voor zijn aantreden bij Unilever was Schumacher CFO en CEO van van de zuivelcoöperatie Koninklijke FrieslandCampina. Hij heeft ook diverse leidinggevende posities bekleed bij het Amerikaanse levensmiddelenbedrijf Heinz, bekend van de ketchup.

Lees hier de meest recente analyse van Unilever4. Mike Kuehnel, CEO Flow Traders


Mike Kuehnel heeft zijn eerste jaar als CEO van Flow Traders er net op zitten, maar hij is voor het handelshuis geen onbekende: Kuehnel was hiervoor al CFO. Hij komt uit Duitsland en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector, onder andere bij Bain & Company en Goldman Sachs.

Lees hier de meest recente analyse van Flow Traders5. Alexander van der Lof, CEO TKH


Alexander van der Lof is een oudgediende bij TKH. Hij kwam al in 1985 in dienst bij wat toen nog de Twentsche Kabelfabriek (TKF) heette, de voorloper van TKH Group. In 1998 trad hij als CFO toe tot de Raad van Bestuur van de holding. Drie jaar later volgde hij Harm Schmidt op als CEO.

TKH is een van de weinige beursgenoteerde familiebedrijven. Van der Lof is de kleinzoon van oprichter Cornelis van der Lof, en de zoon van Dries van der Lof, de eerste Nederlander die ooit startte in een Formule 1-race.

Lees hier de meest recente analyse van TKHDag vol informatie, inspiratie en beleggingstips

Bent u benieuwd wat deze sprekers te vertellen hebben? Kom dan naar de IEX Beleggersdag, in Theater Spant in Bussum. In een gevarieerd programma hoort u live van diverse CEO’s van Nederlandse beursfondsen wat hun plannen zijn, krijgt u tips van Nederlands beste beleggingsexperts en doet u in workshops nieuwe inhoudelijke kennis op waar u als belegger direct uw voordeel mee kunt doen. De presentatie is in handen van journalist Jort Kelder.

Naast de bovengenoemde CEO's en macro-econoom zullen diverse beleggingsexperts u op de Beleggersdag voorzien van veel achtergrondinformatie en kooptips, zodat u betere beleggingsbeslissingen kunt nemen. We noemen:

 • Hildo Laman, hoofd IEX Beleggersdesk
 • Wouter Slot, senior analist bij Tostrams Group
 • Martijn Rozemuller, CEO VanEck Europe
 • Nico Bakker, technisch analist bij BNP Paribas
 • Peter Paul de Vries, grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter van Value8
 • Peter Siks, beleggerstrainer bij SaxoAcademy
 • Hendrik Oude Nijhuis, medeoprichter Beterinbeleggen.nl
 • Hans Oudshoorn, beleggerstrainer bij SaxoAcademy

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op de IEX Beleggersdag 2024? Reserveer dan alvast tickets via de onderstaande link. Wacht hiermee niet te lang, want de capaciteit van Spant is beperkt en alle voorgaande edities waren ruim van tevoren uitverkocht. Bovendien profiteren snelle beslissers nog van een aantrekkelijke vroegboekkorting!

Meer weten over de IEX Beleggersdag? Bekijk nu de website.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

 1. 24 mei Nvidia mania, Shell en een koopwaardige smallcap 4
 2. 20 mei Op deze dagen is de beurs gesloten in 2024
 3. 17 mei Martine Hafkamp: "Deze twee aandelen hebben wij voor onze klanten gekocht" 3

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links