Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste nieuws

Redactioneel

 1. Slotcall: ja, klikt u maar weer voor de usual suspects

  AEX +0,6%. Air France-KLM, Prosus, JET, Ordina, Heineken, Unilever, ING, SBMO, Fastned, TomTom, Accsys, Peleton en de rest.

 2. Premium

  Discount Euronext tegenover Deutsche Börse te fors

  Beursuitbater Euronext verraste onlangs met sterker dan verwachte Q1-resultaten, maar werd daar koersmatig niet voor beloond.

  De miljardenovername van de Borsa Italiana pakt vooralsnog uitstekend uit voor pan-Europese beursuitbater Euronext. Dat, en extra actief handelende beleggers zorgde voor een fraaie set eerstekwartaalcijfers.

 3. Premium

  Peloton verbrandt meer cash dan calorieën

  De koers van de fitnessapparatenmaker is vanaf de de top met meer dan 90% gekelderd. Liggen er kansen of kunt u beter nog even aan de zijlijn blijven?

  "Never catch a falling knife". Het is een gezegde dat ook bij Peloton opgaat. De producent van fitnessapparatuur voor thuissporters koerste op de piek van december 2020 nog op $167 en anderhalf jaar later is daar nog slechts $12.50 van over. Al met al een koersdaling van meer dan 90%.

 4. Dit waren de tips van de Hollandse Aandelenavond 2022

  Lees de adviezen na van Neerlands beste beursanalisten!

 5. Premium

  Waarom de koers van Air France-KLM vandaag stijgt

  Vandaag ontvingen de aandeelhouders van de geplaagde luchtvaartmaatschappij hun claims. In dit artikel beschrijven we hoeveel geld u voor uw claims kunt krijgen en of het verstandig is om deze uit te oefenen.

  Air France-KLM is staat vandaag met een min van 44% in de schijnwerpers. Op het eerste oog lijken beleggers vandaag een groot verlies te incasseren. In de praktijk gaat het aandeel echter zo'n 11% omhoog.

 6. Premium

  Waarom de beurs zo raar en leuk is

  Wat doen beleggers als de dip niet de dip is en de koersen nog verder omlaag duiken? De moeder aller sell-offs of maakt Mr. Market er weer iets anders van? Daarom is beleggen zo raar en leuk.

  Sinds 9 mei zit de AEX officieel – volgens Investopedia – in een bear markt: min 20% vanaf de top en vervolgens minimaal twee maanden lang niet weer plus 20%. Voor tech-aandelen zitten geldt dat al sinds vorig jaar februari.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links