Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Podcast

 1. IEX BeleggersPodcast: Deutsche Bank, Flow Traders en Rabocertificaten

  We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: de Rabocertificaten, de overname van Credit Suisse door UBS, het Fed-rentebesluit, Ordina en Van Lanschot Kempen.

 2. "De verzekeraars zijn te hard afgestraft"

  We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: Credit Suisse, ASR, Aegon, NN, Pharming, Shell, Basic-Fit, Ordina en bitcoin.

 3. "Het is nog te vroeg om te vrezen voor een nieuwe bankencrisis"

  We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: het debacle rondom de Silicon Valley Bank, Jerome Powell, ASML, DSM, goud en meer!

 4. "Wij hebben Just Eat Takeaway gekocht"

  We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: PostNL, ASMI, ASML, FlatexDegiro, Tesla, Shell, AB Inbev en aandeleninkoopprogramma's.

 5. "Dit is een duidelijke red flag"

  We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: beleggingsapp Bux, een bekende beleggingsfout, Besi, Nvidia, Heineken, Alibaba en het debacle rondom B&S Group.

 6. IEX BeleggersPodcast: Ahold, Alfen, Pharming en Box 3

  We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: de vermogensrendementsheffing, Warren Buffet verkoopt TSMC, Ahold, Alfen, CM.com, NN Group, BAM en Planet Finance.

 7. "Ik overweeg mijn aandelen Shell te verkopen"

  We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: de strijd tussen Microsoft en Alphabet, ABN Amro, Shell, Aegon, Flow Traders, Unilever en nog veel meer!

 8. De markt heeft wéér gelijk

  Van Fed naar ECB en van Meta naar Apple in de nieuwste aflevering van de IEX BeleggersPodcast.

 9. "Dit aandeel is een mooi alternatief voor een ETF"

  We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: Elon Musk en Tesla, ASML, PostNL, Intel, Chevron, Sofina, Microsoft en voor de liefhebbers komt Ajax ook aan bod.

 10. "NPO slaat plank volledig mis met docuserie Planet Finance"

  De VPRO poogt met zijn nieuwe docuserie Planet Finance in beeld te brengen hoe de financiële wereld in elkaar steekt. Helaas slaat de omroep hierbij de plank volledig mis.

 11. Inflatie, chippers, JET en de risico's omtrent Pharming

  We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: De tips van het Lynx Beleggersdebat, Prosus, TSMC, Tesla, Bayer, en Euronav.

 12. Shell, ASML en een forse uitstroom bij crypto

  We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: de outflow bij cryptobank Silvergate, 10 voorspellingen voor 2023, Shell, ASML, Alibaba, ING, NN Group, Tesla en Apple

 13. "Tesla kan naar de $500"

  We behandelen in deze podcast onder andere de koersdaling van Tesla, mijn gewaagde voorspellingen voor het afgelopen jaar en Basic-Fit.

 14. "Wij beleggers gaan er flink op achteruit"

  We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: de Box 3-belasting die in 2023 omhoog gaat, het debacle Fugro, Ebusco en hoe je een goede daghandelaar wordt.

 15. "Dit beursjaar is beter dan je denkt"

  We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: de impact van het ECB-rentebesluit op de aandelenkoersen, toppers en floppers voor 2023, B&S Group, PostNL en Bpost, Alfen en Accsys.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links