Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Opnieuw op jacht

De Amerikaanse beurzen zijn de week met kleine verliezen begonnen en koelen daarmee enigszins af na het bereiken van nieuwe all time highs afgelopen vrijdag. Reden voor mij om een aantal lang verwachte updates in mijn portefeuille door te voeren.

Twee weken lang deed ik niets, maar nu is het tijd om de winsten te verzilveren, enkele verliezen af te kappen en opnieuw op jacht te gaan.

Apple
Apple kruipt langzaamaan weer omlaag. Het aandeel kan opnieuw niet verder richting de 500 dollar komen. Mijn speeder long heeft het perfect gedaan en is meer dan in waarde verdubbeld. Ik verzilver de winst.


Klik op de grafiek voor een grote versie

SBM Offshore
SBM komt in een kritieke zone. Op dit punt kan een dubbele top gevormd gaan worden en dan zijn de rapen gaar. Ik houd het fonds in de gaten en stap bij een daling direct in met een speeder short voor een verdere afstort.


Klik op de grafiek voor een grote versie

Brunel
Kansen bij Brunel! Het aandeel sukkelt sinds de enorme koersdaling maar wat op en neer. De trend is nu echter weer positief en boven de 34 euro hebben we te maken met een heuse uitbraak. Ik koop zodra Brunel doorstoot.


Klik op de grafiek voor een grote versie

Intel
Zoals u weet ben ik fan van het aandeel Intel. Het staat op mijn lijstje toppers voor dit jaar. Tot dusver zeer terecht. Toch is het nu allemaal wel heel hard gegaan.

Zo goed ben ik ook weer niet in het doen van voorspellingen voor de lange termijn en bovendien oogt de grafiek erg overbought. Onderde 23,50 dollar breekt ook de positieve trend en kan de koersdaling echt op gang komen.


Klik op de grafiek voor een grote versie

Op moment van publiceren heeft Duijvestijn posities in Apple. Hij heeft mogelijk wel andere posities waar niet over geschreven wordt.


Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar en expert op het gebied van handel in hefboomproducten, zoals speeders, sprinters en turbo's. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De handelssignalen van Duijvestijn kunnen op elk moment veranderen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Meer over Selwyn Duijvestijn

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. jan '16 Mijn vier grootste fouten 32
  2. nov '15 Liever Barrick Gold, dan goud 11
  3. nov '15 Monsterlijke sterk 1

Gerelateerd

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links