Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Farmaceut vraagt goedkeuring voor coronamiddel dat Trump kreeg

Gepubliceerd op 8 oktober 2020 08:10 | Views: 17.408 | Onderwerpen: Donald Trump

Pharming 27 nov

1,14 -0,05 (-4,12%)

WASHINGTON (AFN) - De Amerikaanse farmaceut Regeneron heeft bij de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA om goedkeuring gevraagd voor zijn coronatherapie met synthetische antilichamen. Het experimentele medicijn kreeg ook de Amerikaanse president Donald Trump vrijdag op eigen verzoek ingediend. Trump is vol lof over de behandeling.

Volgens Trump zou het middel voor alle Amerikanen beschikbaar moeten worden. De president beloofde binnenkort een bevel te zullen ondertekenen dat noodtoestemming voor het middel moet regelen. De president kreeg een enkele dosis antilichamencocktail ingespoten. Trump stelde dat hij zich na toediening binnen 24 uur "geweldig" voelde.

Regeneron meldde onlangs voorlopige testresultaten met het middel. De cocktail zou de virusniveau's bij patiënten verminderen. Het bedrijf zegt genoeg dosis van de cocktail te hebben om 50.000 patiënten te helpen. In de komende maanden moet dit naar zeker 300.000 dosis worden uitgebreid.

Farmaceut Eli Lilly vroeg de FDA eerder om goedkeuring om voor noodgevallen zijn experimentele behandeling tegen het coronavirus te mogen gebruiken. Dat middel zou leiden tot minder ziekenhuisopnames bij mensen die besmet zijn geraakt met het virus.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Pharming 86% zegt kopen 63 stemmen

Gerelateerd

Reacties

28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 dasD 8 oktober 2020 08:37
  Idd
  Pharming zijn amateurs
  Als je 5 patiënten hebt geholpen met een compasionate use programma
  En alle 5 zijn genezen dan is dat een mooi resultaat
  Pharming had mond beter moeten opentrekken
  Pharming had zich op tv moeten laten zien
  Pharming had bij Brussel moeten aankloppen

  Maar nee hoor! Als een slak te werk
  En iets wat Amerika niet kent is slakken gedrag
  Zij gaan met de snelheid van een corvette
  Pharming rijdt nog in een dafje
  Maw jammer maar te laat. Sukkels
 2. Roze bril 8 oktober 2020 08:39
  Denk je dat de FDA nu gaat plooien omdat er één patiënt succesvol behandeld is geweest met dit medicijn, terwijl er alleen nog maar voorlopige testresultaten bekend zijn? Men is altijd zéér vaag geweest over de gezondheidstoestand van Trump nadat hij besmet is geraakt door het virus. De symptomen waar men over sprak waren zeker en vast niet ernstig genoeg om alle zware medicatie die hij heeft gekregen te rechtvaardigen.
 3. Flowermountain 8 oktober 2020 08:41
  Trump zou toch niet net doen alsof hij COVID heeft en dan zogenaamd ineens genezen met dit middel en het dan aanprijzen als het wondermiddel voor COVID om het vervolgens wereldwijd te verkopen? Hij zou toch geen aandeel hebben in dit bedrijf? Neeh zou hij toch nooit doen zoiets. Of denk ik te ver door?
28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare