Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming mei 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9.478 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 ... 470 471 472 473 474 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
beurschecker
0
[quote alias=BassieNL id=10837177 date=201805180950]
[...]
Wie die beleggers zijn? Ik kan zo een handvol 'aliassen' noemen die hun verwachtingen hebben bijgesteld. Dat lijkt me overigens heel verstandig. Heb ik ook gedaan. Duik eens wat dieper in de cijfers zou ik zeggen. Het is mooi verpakt, maar onderliggende cijfers zijn echt niet zo goed. Vergeet niet dat de koers van 1,40-1,50 uitging van groei die ze nu niet waar lijken te maken.


Vervolgd? Ga je soms aangifte tegen me doen?
[/quote

Bassie, ik ga goed mee in jouw beweringen. Waar ik denk dat je ietwat scheef gaat; naar mijn mening is de consolidatie van de Q4 cijfers tijdens Q1 toch een prima start van het jaar.

Tijdens de crisis hebben ze niet-contractuele klanten hebben bevoorraad. Dat creeerde een forse toename in sales voor Q4. Het feit dat de omzet iets vermeerderd is in Q1 stemt mij dan positief. Nu te taak dit door te trekken en ik denk dat men daar in Q2 toe in staat is. Ook zal men moeten proberen de nettowinst wat hoger bij te stellen.
[verwijderd]
0
quote:

Deneus schreef op 18 mei 2018 om 10:33:


[...]
Is toch normaal ph heeft nu een goed getraind sales team, deze hebben ze nodig over een paar maanden dan komt het profylactische toediening erbij.
Je gaat niet zo'n team ontslaan om later weer nieuw personeel te vinden .

Je kunt toch niet zonder!
RenBol
1
Zo het ergste weer gehad. Dit is wel typisch pharming. Vandaag gewoon weer in groen eindigen en volgende week een overnamebod van rond de 1,75.
NEVDK
0
quote:

Wilbar schreef op 18 mei 2018 om 10:17:


Flowtje schreef op 18 mei 2018 om 09:47:

Ik ben woest op velen van jullie en dat mogen jullie ook weten!
Dank alle beleggers die mee hebben gewerkt aan deze desastreuze daling, hoe wilt Pharming kunnen stijgen nu en in de toekomst hebben jullie daar wel een s over nagedacht.


Je hebt je helemaal gek laten maken door al die roeptoeters met 40, 50 en zelfs 60 miljoen omzet en gouden bergen op korte termijn.
CEO De Vries heeft in een recent interview op de radio zelf aangegeven dat wat hem betreft een koers van 1,20 (toen) gerechtvaardigd was en toen kende hij de Q1 cijfers al. Maar ja, als er continue geroepen wordt door "deskundigen" hier over 1,75 en 2,00... Die hebben trouwens nu een eigen forum.
ik heb het voor jou opgezocht.

RADIOPROGRAMMA OP 29 jan 2018

Koers 1.563 !!

Vooraleer je bedrieglijke info op het forum post. check wat je schrijft!!!!!
dimitri00
0
quote:

Anton BioTrader schreef op 18 mei 2018 om 10:24:


Ik als beginnend belegger zal maar gewoon eerlijk zeggen dat ik er niets van begrijp. Met mijn boerenverstand kan ik bedenken, een bedrijf maakt winst dus het gaat goed. Als het goed gaat zullen aandelen meer waard worden. Nu kan ik snappen dat sommigen teleurgesteld zijn in de hoeveelheid winst en daardoor verkopen. De waarde van het aandeel zal iets zakken. Maar meer dan 20 ct. in 2 dagen...???

Ik ben het nu allemaal aan het volgen om te leren, met lichte paniek en veel scenarios die ik al voorbij heb gedacht. Had ik mijn gevoel maar gevolgd die zei op woensdagavond een stoploss verkoop van 1.40 om daarna iets goedkoper weer bij te kopen. Toen dacht ik van nah... niet angsthazen nu, gewoon blijven zitten waar je zit.. De koers gaat immers omhoog....

Afijn, ik ben op 1,34 ingestapt met 5k aandelen. Eergister zag daardoor de wereld er toch weer anders uit...

De strategie nu is wachten...


Wel , dan heb je een goed aankoop gedaan. Volgende keer zo iets voor de cijfers kan je ze zeker van de hand doen rond de 1.52
Techspec
1
quote:

Arie40 schreef op 18 mei 2018 om 10:31:


Het gaat prima met Pharming. Een hogere omzet dan het vorige kwartaal. Waarbij je moet weten dat je dan hetkwartaal met de minste HAE aanvallen (q1) vergelijkt met die van de meeste aanvallen (q4). En nettowinst én Ruconest kids 23 mei én genoeg geld in kas voor onderzoek naar Pompe ( waar ze vroeger al onderzoek naar hebben gedaan, de ervaring is er). En de rest van de pijplijn. Stel dat het Amerikaanse leger ( die onderzoeken Ruconest al een hele tijd voor zijn functie bij bloedstelping) met een positief bericht komt.


Zo zie ik het ook, dank u.

Over Pompe en het onderzoek naar een werkend medicijn wil ik hier nu mijn gedachten melden waarmee een ieder kan doen wat hij/zij wil;

In het Erasmus is men eindelijk geslaagd in het creëren van een succesvol medicijn tegen de ziekte Pompe. De leading onderzoekster aldaar heeft een zeer lange trackrecord met Pharming / ze werkten samen. Meer nieuws zal mijns inziens bekend gemaakt op 1 juni door Sijmen....
Wilbar
0
quote:

NEVDK schreef op 18 mei 2018 om 10:30:


[...]

koers stond toen tussen 1.4 en 1.5.

Geen leugens aub!

Wanneer was dat radioprogramma en welke koers was er die dag?
Zoek maar op

k schrijf helemaal niet dat de koers TOEN tussen de 1,4 en 1.5 lag. Dat wil je graag lezen maar dat staat er dus helemaal niet. IK schreef wat De Vries toen zei. Op BNR radio. Als je het echt wilt zal ik de datum nog even voor je terugzoeken.
EDIT: ik zie dat je het zelf al gevonden heb. Het enige foute in mijn posting was dat het interview al op 29-1 was en niet recenter (zoals ik dacht).
Als je dat bedrieglijk noemt heb je gelijk. Net zo bedrieglijk als dat jij schrijft dat ik tussen de 1.4 en 1.50 heb genoemd.
Mooie koers trouwens op 29-1
't zal maar gebeuren
0
quote:

steel engineer schreef op 18 mei 2018 om 10:29:


Ben eruit, ik zie mijn mooie winst niet graag verder verwateren. Ik heb een riskant gokje gewaagd begin deze week en heb eraan verloren. Het kon al bij al veel erger zijn. Nu nog met mooie winst uit het verleden eruit, maar spijt dat ik niet verkocht heb voor de cijfers.
Het nieuws dat we deze week gekregen hebben is zo verdomd vaag, alsof het geschreven is om verwarring te zaaien, of om iets negatiefs te verbloemen.

zo gaat dat helaas al jaren bij (ons) pharming.
LL
0
quote:

Flowtje schreef op 18 mei 2018 om 10:19:


[...]

Ja, dat besef ik mij ook maar je kunt een bedrijf ook slopen en wat dan. Je moet een bedrijf ook de kans geven te kunnen groeien en als dat niet mogelijk wordt gemaakt stapt er op deze manier niemand meer in dit aandeel. In de media spreekt men alweer dat er bij Pharming de koers tekeer gaat als een kip zonder kop. Nou wat denk je is dat reclame voor het aandeel, NEE iedereen zou denken ver weg blijven van dat aandeel dat was voorheen zo en nu het de schijn heeft een fatsoenlijk aandeel te worden zitten er van die gasten bij zoals jou die ons weer terug brengen bij AF!


Trek het je niet aan dit hoort nu eenmaal bij een startup naarmate het bedrijf groeit en een groter productaanbod verschaft verdwijnt dat volatiele m.b.t. de beurskoers.

Ik ken de klappen van de (pharming)zweep maar al te goed ik mag me zelf na >12 jaar toch wel een ervaringsdeskundige noemen.
beurschecker
0
quote:

Voetjes-op-de-vloer schreef op 18 mei 2018 om 10:26:


Gisteravond gaf LT Belegger een mooie samenvatting. Een punt valt mij hierdoor extra op, dat ook zo is opgenomen in persbericht bij de Q1 cijfers 2018.

"Toename eigen vermogen van € 18,8 miljoen in december 2017 tot € 31,6 miljoen eind maart 2018."

Dit is een toename van € 12,8 miljoen. Als er geen aflossing van obligaties was geweest dan zou dit, naar mijn idee, dus de netto winst geweest moeten zijn!


Bij 4 kwartalen en een KW verhouding van 20 is de ondernemingswaarde dan afgerond € 1.000 miljoen !!
Ca. € 1,50 per aandeel o.b.v. huidige omzet en prestatie.
Zie ik dat nu verkeerd of enigszins verklaarbaar?


Dit is inderdaad een interessante Vopv. Heb helaas geen verstand van boekhouden.
lucas D
0
quote:

klein_duimpje schreef op 18 mei 2018 om 10:26:


[...]
Je weet het natuurlijk nooit maar ik heb het vaker gezien: Als iedereen denkt dat we weer omhoog gaan komt de volgende klap....


Met beleggen kan je niets uitsluiten, maar er zijn kwartalen geweest waar geen netto winst te zien was. :~)


Alee
0
Eerst je huiswerk doen, daarna je klasgenoten aanvallen als je zakt... Tsjee..... uit je schrijven haal ik dat je geen benul hebt van koershistorie.

Succes vandaag allen. Sterkte voor de LT'er die verlies staat, succes voor de LT'er die er goed op staat...en veel plezier voor de KT'er die graag toeslaat met dit soort volumes, helemaal mee eens!
antop
1
[Modbreak IEX: Gelieve geen koersgevoelige info op het forum te plaatsen zonder duidelijk bron en datering, bericht is verwijderd.]
't zal maar gebeuren
0
quote:

LL schreef op 18 mei 2018 om 10:39:


[...]

Trek het je niet aan dit hoort nu eenmaal bij een startup naarmate het bedrijf groeit en een groter productaanbod verschaft verdwijnt dat volatiele m.b.t. de beurskoers.

Ik ken de klappen van de (pharming)zweep maar al te goed ik mag me zelf na >12 jaar toch wel een ervaringsdeskundige noemen.

en dan noem je pharming een startup?
Tjeerdo
1
Galapagos heeft nog nooit winst gemaakt en verbrand elke kwartaal weer geld... toch heeft dat niet zo'n dramatisch effect...

Het komt echt gewoon doordat kleine zelfstandigen zich gek laten maken en hier dankbaar van geprofiteerd wordt. Je laat je gewoon flink nemen door zo'n grote handelaar met een computerprogramma en hij bedankt je er niet eens voor...

Gewoon blijven zitten en vasthouden, dan belt hij wel aan bij de volgende deur...
antop
0
Ik zou de toko overnemen als ik een grote jongen was...voor 1,75 binnen !!
Pharming kan nooit tegen de grote op dat geeft Sijmen na rondje Nederlands zijn er weinig ingestapt dat is toch jammer.Heeft ook geen grote investeerders...zegt men..alleen kleine particulieren.
Maar is dat zo?`De koers word goed naar beneden gemanipuleerd. Maar sluiten we vandaag gewoon niet GROEN!
Tjeerdo
0
Ik zie dat de IEX nieuws heeft geplaatst over AstraZeneca op 09.01 in het blokje rechts dat Pharming gerelateerd zou zijn?

Wat is precies de link als ik vragen mag? Ik kan deze niet direct ontdekken???
NEVDK
0
quote:

Wilbar schreef op 18 mei 2018 om 10:39:


[...]
k schrijf helemaal niet dat de koers TOEN tussen de 1,4 en 1.5 lag. Dat wil je graag lezen maar dat staat er dus helemaal niet. IK schreef wat De Vries toen zei. Op BNR radio. Als je het echt wilt zal ik de datum nog even voor je terugzoeken.
EDIT: ik zie dat je het zelf al gevonden heb. Het enige foute in mijn posting was dat het interview al op 29-1 was en niet recenter (zoals ik dacht).
Als je dat bedrieglijk noemt heb je gelijk. Net zo bedrieglijk als dat jij schrijft dat ik tussen de 1.4 en 1.50 heb genoemd.
Mooie koers trouwens op 29-1


inderdaad .. dat waren nog eens tijden
Hopelijk komen ze terug einde september dit jaar
Utreg1960
0
quote:

Wilbar schreef op 18 mei 2018 om 10:08:


[...]Welkom Utreg ! And may the fun be with you :)


Hoi jochie :-))

Same to you.

Groet.
Eurowin
0
quote:

Tjeerdo schreef op 18 mei 2018 om 10:45:


Ik zie dat de IEX nieuws heeft geplaatst over AstraZeneca op 09.01 in het blokje rechts dat Pharming gerelateerd zou zijn?

Wat is precies de link als ik vragen mag? Ik kan deze niet direct ontdekken???AstraZeneca is een wereldwijd opererend, door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf.
9.478 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 ... 470 471 472 473 474 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 1,185   Verschil +0,03 (+2,38%)
Laag 1,150   Volume 19.786.702
Hoog 1,200   Gem. Volume 16.241.709
20-aug-19 17:35
label premium

Belangrijke stap voor Pharming

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium