Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Draaien en keren, draaien en keren

Wall Street in de rebound. Bij lange na niet genoeg om de rommel van gisteren op te ruimen, maar de futures stonden vanochtend nog fors lager. En toen ging Wall Street open en is buy the dip weer hot en hip. Intussen gaat dat zowat op weekbasis.

Draaien en keren, draaien en keren. De koersen staan er en dan zal het wel kloppen. U wordt in ieder geval in uw portemonnee of afgerekend. Handig om te bewaren, mogen de kinderen straks zoek-de-525-verschillen doen met de opening en het slot straks vergelijken. Zijn ze wel een avondje zoet mee.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 16:55 Drie Dwaze Dollar Dagen
  2. 16:20 Waar bemoeit Fed zich eigenlijk mee? 1
  3. 16:00 De kinderrubriek met bitcoin, Tesla, Nikola en Hertz 1

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare