Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Tip tweede Turbo TA-weekwinnaar: "Blijf actief handelen"

Wie mag zich de tweede Turbo TA-weekwinnaar noemen?

Inmiddels is ook de tweede week van de Turbo TA Battle verstreken. Er is weer veel gehandeld, maar er is één persoon die dat vorige week uitzonderlijk goed heeft gedaan. Zij mag zich dan ook de tweede weekwinnaar van de Turbo TA Battle noemen.

Wij spraken met mevrouw De Groot, woonachtig in Uitgeest. Zij behaalde een rendement van maar liefst 72% op weekbasis. Met dit mooie resultaat wint zij een Apple Watch.

Gefeliciteerd! Hoe heeft u dit voor elkaar gekregen?

“Ik heb vooral actief gehandeld in beweeglijke aandelen, bijvoorbeeld ING. Daarnaast had ik een longpositie in goud waar ik mooi van geprofiteerd heb. Ik had ook wel een beetje geluk met het banenrapport in de VS, dat gaf een steuntje in de rug.”

Hoe kwam u op het idee om mee te doen aan de Turbo TA Battle?

“Het is ooit begonnen in 2001, toen ik mijn man ontmoette. Hij is beurshandelaar en heeft mij een beetje aangestoken. In 2004 heb ik ook al eens een beurscompetitie gewonnen, en daarom had mijn man het idee om weer mee te doen. Ik dacht: waarom niet? En het pakt dus weer goed uit!” 

Geeft uw man u ook weleens tips?

“Zeker, en hij doet zelf ook mee. We zijn aan elkaar gewaagd en kijken steeds wie het beste presteert. Leuk om te zien dat ik dat op dit moment ben.”

En heeft u zelf nog tips voor andere deelnemers?

“Blijf actief handelen. De beurs zal beweeglijk blijven, dus maak korte ritjes.”

Waar liggen de komende weken nog mogelijkheden?

“Ik denk dat zilver en goud de komende weken nog wel verder kunnen stijgen, omdat die toch aardig gedaald zijn. En ik verwacht een daling van de olieprijs, omdat het maar niet lukt om voorbij die 50 dollar te komen. Daar ligt een belangrijke weerstand.”


Ook kans maken op een Apple Watch of een van de andere prijzen en speelt u nog niet mee met de Turbo TA Battle? Meld u dan hier aan en speel tot en met 17 juni mee met de leukste beleggingscompetitie van Nederland.  


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 12 mei Hollandse Aandelenavond: Jos Versteeg 6
  2. 06 mei Volvo-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie
  3. 05 mei Leer in zes weken traden als een professional 2

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare