Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Podcast

  1. IEX BeleggersPodcast: ASR, Ebusco en kansrijke obligaties

    In deze aflevering bespreken we o.a. beleggen in obligaties, ASR, Ebusco, Pharming, Flow Traders, Shell, overnamekandidaten en de Nasdaq Composite.

  2. "Ik word heel verdrietig als Flow Traders voor €25 van de beurs wordt gehaald"

    In deze aflevering bespreken we o.a. Philips, de beleggingscase van Flow Traders, stijgende rentes, Air France-KLM, de vette vinger in ASML en het debacle Alstom.

  3. "Ik heb aandelen NN Group bijgekocht"

    In deze aflevering bespreken we o.a. de Woekerpolisaffaire en wat de rechterlijke uitspraak betekent voor de beleggingspropositie van NN Group, het bod op Renewi, stijgende rentes, big tech en frozen orange juice.

  4. IEX BeleggersPodcast: woekerpolissen, JET en Ajax

    In deze aflevering bespreken we o.a. het Fed-rentebesluit, goed nieuws voor JET, Ebusco, Rusland-ETF, Barco, Vinfast en het debacle Ajax.

  5. "Dit is mijn slechtste belegging ooit"

    In deze aflevering bespreken we o.a. het ECB-rentebesluit, de chippers, de beursgang van Arm, Prosus, Shell, het debacle Ebusco, Flow Traders en de move-index.

  6. "Just Eat Takeaway gaat mogelijk positief verrassen met zijn Q3-cijfers"

    In deze aflevering bespreken we o.a. het drama JET, Adyen, de sterke cijfers van D'Ieteren, waarom verzekeraars zo laag zijn gewaardeerd en de hervorming van Box 3.

  7. "Dividenden ASR en NN Group gaan verder omhoog"

    In deze aflevering bespreken we o.a. opties, de koersval van Accsys, de mooie cijfers van de verzekeraars, thema-ETF's, HAL en Boskalis, AMD en meer!

  8. IEX BeleggersPodcast: Nvidia, chippers, cyclus en gebakken peren

    Jackson Hole, economie, rentes en inflatie, Nvidia en chippers, Alfen, Adyen, 2020-hyperaandelen, JET, MSCI World en meer in deze podcast.

  9. "Dit is een gevaarlijke markt"

    In deze aflevering bespreken we o.a. de koersval van Adyen, het beschermen van uw portefeuille tegen een crash, Exor, Philips, Alfen, Aegon en meer!

  10. "Dit is de grootste blunder die ik ooit heb gemaakt"

    In deze aflevering bespreken we o.a. de emotie van beleggen, gratis winsten, Ahold Delhaize, ABN Amro, Atos, de windfall en de grafiek van Aegon.

  11. "Reële kans dat de koers van ASML vanaf dit niveau herstelt"

    In deze bomvolle aflevering bespreken we o.a. de downgrade van de VS, de cijfers van Amazon, Apple, ING, AB InBev en Fugro, en Arend Jan heeft een (interessant) aandeel gekocht.

  12. IEX BeleggersPodcast: "Ik krijg toch wel een beetje hoogtevrees"

    In deze bomvolle aflevering bespreken we o.a. Shell, Unilever, Just Eat Takeaway, Signify, Besi, ASMI, FlatexDegiro, AMG, Big Tech en meer!

  13. IEX BeleggersPodcast: ASML, Tesla en Netflix

    In deze aflevering bespreken we o.a. de cijfers van ASML, TSMC, drie stiekeme aandelen, dollar cost averaging, hoe een shortpositie de mist in ging, een kooptip en er is een nieuwe rubriek.

  14. "Mensen besteden meer tijd aan het kiezen van een tv, dan van een belegging"

    In deze extra lange aflevering van de IEX BeleggersPodcast bespreken we o.a. Flow Traders, de waarde van crypto's, ESG-beleggen, het knock-outbod op Beter Bed en meer!

  15. "Het bezoek aan de fabriek in Alfen heeft mijn mening over het aandeel veranderd"

    In deze aflevering van de IEX BeleggersPodcast bespreken we o.a Shell, NN Group, ASR, Aegon, Unilever, Signfiy en waarom we geen stoploss hanteren.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links