Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Kleine terugval

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

179 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 december 2012 23:06
    quote:

    Rosser schreef op 13 december 2012 18:43:

    [...]

    Ik heb voor deze post op de Niet OK knop gedrukt en ik hoop dat heel veel mensen op die knop drukken bij jouw post.

    Gaaap zegt alleen dat een 60-plusser zich niet als een kind van 2 moet gedragen maar dat het ook een ernstige vorm van dementie kan zijn.

    Hoeft helemaal niet op jou persoonlijk te slaan maar klaarblijkelijk trek jij het je aan. Niettemin sluit ik mij volledig bij Gaaaps algemene constatering aan en dan kan je rammen op die knop wat je wilt. Misschien moet je eens bij jezelf te rade gaan waarom je zoveel mensen tegen je in het harnas jaagt.

    Van harte beterschap!
    Ik denk niet dat het helpt, en ik geef je gelijk... Ben het vaak niet met je eens, laten we dat dan op de vloer uitvechten .. Niet de stijl van m. Die roept er liever de meester bij.. Zolang ze de illussie hebben dat dat meer Posts oplevert, zullen ze het toelaten, terwijl de afname van de deelnemers juist te denken zou moeten geven. Heeft waarschijnlijk iets te maken met een kalf en een put. Mochten jullie een tijd niks van me horen, dan weten jullie de oorzaak..;-))
  2. [verwijderd] 14 december 2012 03:26
    quote:

    jimsterpuim schreef op 13 december 2012 17:22:

    [...]
    begrijpen = verstehen in het duits. Ik denk dat dmmsch het heel goed begrijpt....kinderkram!!!
    Begreifen is gewoon duits hoor. Ik denk dat jij niet begrijpt dat Dmmsch het niet begrijpt. De tekeningen en verhalen van Franquin zijn kunst met een grote K.

    Jij ook maar eens goed googlen. En goed in de spiegel kijken.

    Hoeba Hop!
  3. [verwijderd] 14 december 2012 04:27
    quote:

    joostvls schreef op 13 december 2012 18:20:

    Even iets in de groep: Als je vanmiddag Bolkestein hoort zeggen op BNR dat de Grieken enkele jaren geleden 150 mio hebben gekregen om een kadaster op poten te zetten, en er vervolgens helemaal niets is gedaan, hoe kun je dan grond e.d. gaan privatiseren? Geld foetsie. En Mrsplm, moeten wij dat soort landen blijven helpen ? Je moet mensen helpen die te goeder trouw zijn ja. En wat dacht je van de geboden lijst van de Zwitsers met Grieken die kapitalen hebben op Zwitserse bankrekeningen ? Nee, daar gaan we niets mee doen, aldus de premier.
    En jij vindt dat je dit soort situaties moet blijven slikken ? De gevestigde orde daar is elke avond lam en liggen elke dag te brullen van het lachen. Zelfs de Trojka is ingepakt, hoor je niets meer van.
    Ja die kapitaalvlucht. Is wel logisch. Maar kan toch geen kwaad als die lui maar belasting hebben betaald.

    Wij moeten ze helpen in die zin dat ze hervormingen doorvoeren. En dat is momenteel gaande.

    Ja, we zitten wereldwijd nog in een gigantische schuldencrisis. De staatsschulden zijn enorm en zeker in de VS. We belanceren wel een beetje op de rand van de afgrond.

    Toch denk ik dat we geleidelijk vooruitgaan met de mensheid. Over duizend jaar zeg maar zijn vele grote problemen waarschijnlijk opgelost.

    Het beste Joost!
  4. [verwijderd] 14 december 2012 04:42
    quote:

    fred optie schreef op 13 december 2012 18:34:

    [...]

    Kan je ook na sluitingstijd nog verkopen? Welke producten handel jij dan?

    Ik kan niks meer met mijn phi turboos.
    Turbo's kun je verkopen voor 18,30 uur nederlandse tijd.

    Maar op andere platforms kun je handelen bv met cfd enz.

    Ga maar even googlen voor de diverse platvormen. Je zult verbaasd staan wat je allemaal kunt doen. je kunt soms 24 per dag handelen.

    Die short goud was goed. Goud en zilver doen het even niet goed. al die grondstoffen trouwens doen het even niet goed. Maar ... dat kan zo keren!!

    Geluk!
  5. [verwijderd] 14 december 2012 05:21
    quote:

    pompidou schreef op 13 december 2012 20:11:

    [...]

    Mijn verschrijving van 1310 hield wsch verband met jouw - 1000 op de dowvandaag is plus minus 100 op de S$P:we gaan zo dadelijk weer stijgen,want the master " MRSPLM" is vlak voor sluiten long gegaan en hij/zij/het zit nooit fout
    Wij hebben vlak voor sluiting juist verkocht. Wel even opletten!!

    Wij hebben je gewaarschuwd.

    Maar misschien als je lang genoeg wacht dat het nog goed komt.

    Het beste overigens. Wij wensen niemand verliezen toe.
  6. ericlzg 14 december 2012 08:02
    Inderdaad. Het valt wel op dat de mensen die hier normaal veel kennis delen nu steeds minder tot niet komen. Wel erg jammer.
    Vroeger werkte het altijd om iemand die aan het pesten was gewoon te negeren, op een gegeven moment wordt het voor die persoon dan ook saai. Misschien een ideetje om gewoon in de negeermode te gaan en niet te reageren.
  7. Eugen III 14 december 2012 08:24
    quote:

    DownJones schreef op 14 december 2012 08:20:

    Ik vind het onbegrijpelijk dat IEX een persoon de meest populaire draad in hun repertoire laat verwoesten. En inderdaad, steeds meer mensen met kennis, inzichten e.d. blijven weg. Doodzonde!
    koffiekamer lijkt me nog wel een factor populairder, verder geheel met je eens
  8. [verwijderd] 14 december 2012 11:37
    quote:

    sarah2005 schreef op 13 december 2012 23:06:

    [...]
    Ik denk niet dat het helpt, en ik geef je gelijk... Ben het vaak niet met je eens, laten we dat dan op de vloer uitvechten .. Niet de stijl van m. Die roept er liever de meester bij.. Zolang ze de illussie hebben dat dat meer Posts oplevert, zullen ze het toelaten, terwijl de afname van de deelnemers juist te denken zou moeten geven. Heeft waarschijnlijk iets te maken met een kalf en een put. Mochten jullie een tijd niks van me horen, dan weten jullie de oorzaak..;-))
    Ik weet dat meerdere mensen het niet altijd met mij eens zijn, prima. Mijn manier van schrijven is best wel direct en confronterend. Ik schrijf hier soms, en soms wat meer, om de discussie, om te provoceren en om geprovoceerd te worden, vooral in mijn eigen denken (als in "thought provoking"). Verschil van mening is gezond en stimulerend, zeker voor beleggingsbeslissingen. Het is duidelijk dat ik hier niet kom om vrienden te maken, in eerste instantie. Als ik denk dat iemand onzin verkondigd dan mag ik dat altijd zeggen, omgekeerd natuurlijk ook ;-)
179 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links