Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

GroenLinks-stemmers maken inhaalslag

GroenLinks-stemmers maken inhaalslag

Uit het niets nemen aanhangers van GroenLinks een sprintje in de Turbocompetitie. Ze staan bovenaan met een gemiddeld rendement van 3,9%.

Ook Forum voor Democratie-stemmers weten een plusje van 1% uit hun portefeuilles te persen. Alle andere partijen staan in de min.

Qua leeftijd doen de twintigers (25 – 30) en de veertigers (40 – 45) de beste zaken. De eerste groep staat ruim 4% in het groen, de tweede groep behaalt een bescheiden plusje van 0,2%.

Fiat-bezitters straatlengtes voor 

Daarnaast zien we dat Fiat-bezitters nog steeds straatlengtes voor liggen op rijders van andere automerken. Ze staan maar liefst 26% in de plus. Ook Ford- BMW- en Skoda-eigenaren staan in het groen. Onderaan vinden we Toyota, met een min van bijna 18%.

Verder valt op dat de heren hun verlies inlopen. Ze staan nu nog maar 3,8% in de min. De dames blijven achter met een min van bijna 11%.

Maandwinnaar oktober

De maandwinnaar over oktober is speler djanoko. Hij speelde een rendement van 64,7% bij elkaar. Een knappe prestatie!

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 16:00 IEX Beleggersdag: Bekijk nu het programma!
  2. 13:10 Om 19.30 is het zover: Hollandse Aandelenavond 2022
  3. 23 mei Hollandse Aandelenavond 2022: Corné van Zeijl 2

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links