Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wat nu weer, Sligro?

(AJK) Dat Ahold Delhaize interesse zou hebben in Hema, eigenlijk het enige retail nieuws vandaag, is te vergezocht. Is er soms een slecht Horeca rapport uit? Niet dat ik weet. Dat is waar ik aan denk als ik Sligro op behoorlijk volume zie dalen. Verder is er namelijk niks te zien. Hier de 1 minuut grafiek van deze maand:

Nog even lang, ofwel hoe een mooi aandeel met een fantastisch track record nu al twee jaar lang loopt te hannesen. Er is steeds wat.

Inmiddels heb ik verder gekeken dan mijn neus langer is... et voilá. Laat ik het zo zeggen: dit had ik gewoon moeten spotten, maar ik ben wel trots dat ik het helemaal in de goede hoek zocht :-)


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. verdi29 9 juli 2020 14:25
    de eerste straal motor werd ook engeland gebouwd doch ze zagen er niets in....de moffen hebben zijn idee gestolen.....

    Frank Whittle stammen uit de jaren 20 toen hij als jonge luchtmachtofficier bij de Royal Air Force enthousiast aan de slag ging met zijn opgedane kennis. Zijn ontwerp was een centrifugaal/straalmotor.

    Zijn ontwerpen werden lange tijd niet serieus genomen en tot in de Tweede Wereldoorlog werd er door het Britse ministerie van defensie (DoD) geen prioriteit aan zijn ideeën toegekend (de Britse industrie en luchtmacht hadden aan het begin van de oorlog alle beperkt beschikbare middelen nodig om voldoende vliegtuigen in te..zetten
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links