Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Geen high in mei

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Jan Kastelijns

Selfmade belegger Jan Kastelijns was in het verleden werkzaam bij Keijser Capital, Saen Options en All Options International. Hij heeft professionele ervaring als adviseur en optiehandelaar. Hij raakte op jonge leeftijd geïnteresseerd in de financiële markten en is nu na een zelfstudie van jaren een selfmade beursdeskundige. ...

Meer over Jan Kastelijns

Recente artikelen van Jan Kastelijns

  1. apr '15 13 mei cruciale datum 10
  2. feb '15 Definitieve bullmarkttop 8
  3. dec '14 2015: beurswinsten 3

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. retsok 3 juni 2013 14:24
    uw analyses???? ahumm... maar uw handelen, ronduit slecht..als u in de slimste uw Sl niet, of heel laat in werking laat treden, belooft dat niet veel goeds voor uw prive handelen... maar goed das aan U... wat er echt slecht aan is, is dat u hiermee een zeer slecht voorbeeld geeft aan de vele derivaat gokkers....
  2. [verwijderd] 4 juni 2013 00:23
    quote:

    Kastelijns schreef op 3 juni 2013 20:51:

    @retsok Ik handel prive overwegend opties. Ik kan u een afschrift van recente transacties doen toekomen mocht u eraan twijfelen. Mijn mailadres vindt u op mijn site.
    Optiehandel is inderdaad compleet andere koek en daarnaast is en blijft 'slimste belegger' toch een spel. Als je met je kop boven het maaiveld steekt, kan je niet als een dolle maximaal inzetten in turbo`s. Heb je het allemaal goed, dan ben je een held, zit je ernaast en maximaal negatief gaat de kop eraf. Daar zitten degenen die de modelportefeuilles beheren ook niet op te wachten lijkt me.

    Het verhaal van 10 mei kan dan wel de prullenbak in, maar geloof wel dat je het in de optiehandel-real-life, op de wellicht wat langere termijn goed doet, anders was je hier niet.

    Leuk trouwens dat je de data uit het verleden erbij neemt, dat vind ik persoonlijk altijd wel interessant! Mag je wat mij betreft wel vaker doen.

    Succes met je columns én de handel niet te vergeten! ;-)
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links