Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Momentum Acomo zet dit jaar door'

Gepubliceerd op 19 juli 2019 10:12 | Views: 5.115

Acomo 25 sep

19,06 +0,18 (+0,95%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het momentum dat Acomo in de afgelopen jaarhelft te pakken kreeg, zet waarschijnlijk ook in de komende zes maanden door. Dat schrijven kenners bij ING die de resultaten van het bedrijf als positief bestempelen. Voor analisten bij Kepler Chevreux is de handelsupdate een aanleiding om het advies voor Acomo te verhogen van hold naar buy.

Volgens de marktvorsers van ING blijft Acomo goed presteren vooral vanwege de stabilisatie van de prijzen van meerdere voedingsgrondstoffen, zoals bepaalde categorieën zaden en noten. Het bedrijf gaf bij de publicatie van zijn cijfers aan dat de marktomstandigheden een "lichte verbetering" laten zien. Acomo maakte zelf geen prognoses bekend, merken de analisten op.

ING handhaaft zijn koopadvies voor Acomo met een koersdoel van 23,86 euro op Acomo. Kepler Chevreux richt zich op een prijs van 20 euro. Het aandeel stond omstreeks 9.55 uur 5,8 procent hoger op 18,62 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Acomo 86% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

Amsterdam Commodities

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare