Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kiadis presenteert weer over K-NK-celtherapie

Gepubliceerd op 14 mei 2020 07:55 | Views: 2.509

Kiadis Pharma 08 jul

2,15 +0,75 (+53,24%)

AMSTERDAM (AFN) - Kiadis Pharma presenteert drie studies voor het gebruik van K-NK-celtherapie voor de behandeling van terugkerende acute myeloïde leukemie. De biotechnoloog presenteert de gegevens digitaal voor de bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) eind deze maand. Ook is bekend geworden dat drie presentaties van de onderneming zijn geaccepteerd voor de virtuele editie van het 25e European Hematology Association (EHA) Congres in juni.

Het gaat bij de ASCO om gegevens uit een fase II/II-studie bij patiënten die acute myeloïde leukemie en een aandoening aan het zenuwstelsel hebben en een fase 1-studie naar de veiligheid van zogeheten Natural Killer-cellen. Ook worden er gegevens van een preklinische studie getoond.

Op de EHA zal Kiadis eveneens ingaan op zijn K-NK celtherapieprogramma. Er zullen onder meer klinische studieresultaten worden getoond die laten zien dat zogeheten FC21-NK cellen langdurig aanwezig zijn in de patiënt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kiadis Pharma 82% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

Kiadis Pharma

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare