Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

CM.com neemt minderheidsbelang in fintechbedrijf Phos

CM.com neemt minderheidsbelang in fintechbedrijf Phos
Beeld: CM.com

(ABM FN-Dow Jones) CM.com heeft een minderheidsbelang genomen in het Britse fintechbedrijf Phos voor een bedrag van 2 miljoen euro. Dat maakte het mobiele betaal- en communicatieplatform dinsdag voorbeurs bekend.

Met de investering kan Phos nieuw personeel aannemen en de stap maken naar de Amerikaanse markt. In ruil voor de investering kan CM.com een zogenoemde Software-only Point-of-Sale-systeem aanbieden aan klanten. Hiermee kunnen winkeleigenaars gemakkelijk hun Android-apparaat gebruiken als betaalterminal.

"Dankzij de samenwerking met Phos kunnen we een gebruikersvriendelijke en goedkope mobiele betaaloplossing aanbieden voor klanten van iedere omvang", aldus CEO Jeroen van Glabbeek.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
CM.COM 90% zegt kopen 31 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 24 augustus 2021 11:48
    I.d.d. voor beiden een goede deal. Het mooie van cm.com is, dat het huidige management goed in de gaten heeft, welke belangen er spelen en in mijn ogen de juiste kralen geheel of gedeeltelijk weten te rijgen. Natuurlijk een kleine investering, maar zo bedienen ze hun klanten weer beter, en ziet ook die groei richting de Amerikaanse markt er beter uit. Op het forum lees ik ZO vaak waar winst te nemen enz. De kunst met dit soort bedrijven is, geef ze het vertrouwen en vrnml. de TIJD om zo te blijven groeien en dan gaan die koersen nog veel en veel hoger. Zie bv. een naam als Adyen wat die verdiend aan betalingen. Bij cm.com moet hun grootste klant (of 1 van de grootste ) nog actief gaan worden vanaf november 2021. Kortom een bedrijf volop in de groei, waar natuurlijk de kost voor de baat uit gaat.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

CM.COM

14,630 20 mei
-0,120 -0,81%
Premium

CM.com: sterke groei maar zwakke winstgevendheid

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links