Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming september 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
quote:

zjeeraar schreef op 19 sep 2018 om 14:35:


Nog maar een keer plaatsen en hopelijk gaat Jules B er niets aan veranderen.
Tweemaal exact hetzelfde bericht plaatsen voor meer aandacht verdient volgens de forumregels een NOK

Pas van het strafbankje gekomen en nu alweer de regels aan de laars lappen.
i-m-deman
1
Hopelijk hebben we nu alle info gekregen en verwerkt en kunnen misschien terug een draadje starten 'UP naar de €'
Misschien
0
quote:

beeldscherm schreef op 19 sep 2018 om 14:27:


wat ik het ergste vond/vind bij deze (tijdelijke) afkeuring is dat ik persoonlijk geen cash meer had om bij te kopen deze kans komt niet meer. ;-(


Ik had mijzelf voorgenomen dat ik alleen zou bijkopen als het onder de euro zou gaan. Gisterenmiddag wilde ik mijzelf niet aan die strategie houden, maar heb ingezet op €0.65 bij opening. Krijg ik ze ervoor, oké, zo niet, jammer dan.

Blij ermee? Nee!

Tini

Jonge_belegger
0
Ik had een verkooporder staan op € 0,80. Helaas net niet uitgevoerd. Wie weet lach ik er morgen om ;)
figges
0
quote:

beeldscherm schreef op 19 sep 2018 om 14:38:


ps, BBQ bij 0,81..
ok. het mooie weer is er toch al :-)
Prof. Dollar
0
quote:

four60 schreef op 19 sep 2018 om 14:43:


Weet iemand wanneer de FDA nu een uitspraak gaat doen?

Dat is niet bekend, want Pharming moet eerst een nieuwe aanvraag doen.
Bakjebier
1
quote:

four60 schreef op 19 sep 2018 om 14:43:


Weet iemand wanneer de FDA nu een uitspraak gaat doen?S'nachts na tweeën ...
Beur
5
Wat een domper,het bericht van deze ochtend. Hoewel je weet dat bij beleggen weinig of niets zeker is, kwam deze beslissing van de FDA - vooral gezien het gegeven dat de FDA op basis van de aangeleverde gegevens uit Fase II geen Fase III noodzakelijk achtte - voor bijna iedere belegger en dus ook voor mij- toch erg onverwacht.
Van belang bij de ontvangst van een Complete Response Letter is wat de FDA precies van de ontwikkelaar nog verlangt en dat is in dit geval niets meer of minder dan een aanvullend klinisch onderzoek! Op dit forum kunnen nog vele bomen opgezet worden over het waarom en de terecht- dan wel onterechtheid van deze eis, feit is dat deze eis er ligt en dat we het er mee zullen moeten doen.
Voor Pharming betekent dit het in overleg met de FDA opzetten van een nieuwe trial en dat gaat tijd (en geld) kosten. Kostbare tijd, gezien de ontwikkelingen bij de concurrentie. Zelf hou ik rekening met een termijn die tot eventuele goedkeuring minimaal 2 jaar extra gaat vergen.

De diverse inkomstenplaatjes dienen bijgesteld te worden met de nodige impact op de prognoses en koersdoelen van diverse analisten. Salesmen van de concurrentie gaan dit extra benodigd onderzoek uitbuiten door aan artsen/patiënten de vraag te stellen: "Zou u nu een medicijn gaan voorschrijven c.q. willen gebruiken waarvan door de FDA voor de preventieve toepassing extra onderzoek verlangd wordt?". Shorters zullen minder haast hebben met het coveren van hun posities en een eventueel noodzakelijke emissie zal, door het veel lagere koersniveau, extra meer aandelen en dus extra meer verwatering tot gevolg hebben.

Voorzie ik nu een hopeloze situatie voor Pharming? Nee. Pharming is op dit moment nog steeds een netto-winstgevend bedrijf. Een bedrijf waarvan de vooruitzichten door dit besluit van de FDA de eerstkomende tijd weliswaar een stuk minder veelbelovend zijn geworden en een bedrijf dat (nog) meer op de centjes zal moeten gaan letten.
Mooie berichten zoals sterke resultaten uit het Fase II onderzoek van de Universiteit van Basel nog deze maand kunnen helpen het aandeel wat uit het huidige dal te halen. En weer wat later kunnen nette Q3 2018-resultaten dat ook doen.
Of er snel weer koersniveaus's van 1,20 of meer te zien zullen zijn is echter de vraag. Laat het aandeel eerst maar proberen het huidige pennystock-niveau van sub 1€ weer te ontvluchten. De grote volatiliteit, inherent bij dit aandeel, zal voorlopig eveneens nog niet verdwenen zijn.
lucas D
2
Weetje iedereen weet dat de huidige koers niet de waarde van het aandeel vertegenwoordigd, en toch staat dank zij diezelfde mensen de koers nu waar hij staat. Dat staat buiten een vals bericht en het uitstellen van goedkeuring Profylaxe.
De gemiddelde aandeelhouder weet dat donders goed, maar paniek en angst, hoe ongegrond die ook is, laat mensen rare dingen doen. Dingen waar ze normaal gesproken niet over prakkiseren.

Waarom ik dit schrijf is om gewoon bij de les te blijven en het verlies wat ongetwijfeld velen geleden hebben niet groter te laten worden. Want je kan van LTers zeggen wat je wilt, zij springen er nu het beste uit. Zij hebben nog geen cent verlies.
Bierbel
0
Wanneer zouden we bericht krijgen betreft Basel? Krijgen we alleen een bericht te horen als het positief is? Stel dat het allemaal nog lang gaat duren of lijkt niet te gaan lukken betreft Basel zou Sijmen dat durven communiceren..... Ik heb zo’n vermoeden dat het nog ff gaat duren voordat we daar iets concreets van gaan horen.
Pommeke
0
Nog steeds tekorten
Hoewel ze zeiden dat dit opgelost was.
Q3/2018 kan dan toch niet slecht zijn, zou ik denken.
Wat zegt Sijmen daarover op de info-avonden?

www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document...


Peroni
0
quote:

four60 schreef op 19 sep 2018 om 14:43:


Weet iemand wanneer de FDA nu een uitspraak gaat doen?
Heb je iets gemist vanmorgen of heb je 't over een nieuwe uitspraak? Voor een nieuwe uitspraak moet er weer een aanvraag gedaan worden. Pharming moet allerlei extra gegevens ophoesten en die aanleveren. Al met al gaat het zeker een jaar duren voordat er weer een uitspraak komt, volgens een berichtgeving hier op dit forum aan het begin van de dag.
Peroni
0
quote:

Bierbel schreef op 19 sep 2018 om 14:50:


Wanneer zouden we bericht krijgen betreft Basel? Krijgen we alleen een bericht te horen als het positief is? Stel dat het allemaal nog lang gaat duren of lijkt niet te gaan lukken betreft Basel zou Sijmen dat durven communiceren..... Ik heb zo’n vermoeden dat het nog ff gaat duren voordat we daar iets concreets van gaan horen.

Liefst geen berichten meer voor- of nabeurs, maar tijdens beurs. Is veel eerlijker.
gurt
0
morgen gaan ze proberen de boel echt te slopen met een aanval naar beneden ben ik bang. wellicht maandag up.
[verwijderd]
0
quote:

Bierbel schreef op 19 sep 2018 om 14:50:


Wanneer zouden we bericht krijgen betreft Basel? Krijgen we alleen een bericht te horen als het positief is? Stel dat het allemaal nog lang gaat duren of lijkt niet te gaan lukken betreft Basel zou Sijmen dat durven communiceren..... Ik heb zo’n vermoeden dat het nog ff gaat duren voordat we daar iets concreets van gaan horen.En wat te denken als uit het Bazel rapport dat Ruconest toch niet geschikt is voor gebruik bij nieraandoeningen..
15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 0,799   Verschil 0,00 (-0,05%)
Laag 0,793   Volume 3.986.808
Hoog 0,807   Gem. Volume 5.087.878
19-jul-19 17:35
label premium

Pharming: Tegenslag voor concurrent

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium