Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Beleggers rekenen op opmars AEX in 2017'

Lees over dit aandeel ook

  1. 11:48 Tech geeft AEX meewind
  2. 09:13 AEX hoger van start gegaan, koers CVC spuit met 23% omhoog

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 torro 2 januari 2017 20:03

    Royal Dutch Shell blijft populair aandeel.
    (ABM FN-Dow Jones) Beleggers van DeGiro zijn positief gestemd voor 2017. Dit bleek uit een onderzoek van de online broker.
    Maar liefst 71 procent van de 5.000 respondenten rekent op een stijging van de AEX. Daarbij mikt 14 procent zelfs op een stijging van meer dan 10 procent voor de Amsterdamse hoofdgraadmeter en denkt 17 procent dat de koers zal dalen.
    De meest populaire aandelen voor komend jaar zijn bij klanten van DeGiro Royal Dutch Shell, Ahold Delhaize, ING Groep, ArcelorMittal en ASML.
    Wegblijven moeten beleggers bij ABN AMRO, KPN, Royal Dutch Shell, Wolters Kluwer en Aegon.
    Shell komt daarmee zowel voor op de lijst van topper als die van floppers voor 2017. "Een aandeel waar veel mensen een mening over hebben", aldus DeGiro.
    Gemeten naar handelsvolumes behoorde Shell afgelopen jaar tot de populairste aandelen bij DeGiro. Dit was ook al het geval bij online broker BinckBank, waar Shell de Top-200 van populaire aandelen aanvoerde, gevolgd door ING Groep, KPN en Aegon.
    In tegenstelling tot DeGiro keek Binck naar de effectenportefeuilles van zijn klanten, waarbij het uitgangspunt was welke effecten zij in portefeuille hadden per medio december 2016.
    Experts
    Dit weekend maakte vermogensbeheerder Actiam bekend hoe beursexperts denken over 2017 en welke aandelen gekocht of juist gemeden moeten worden.
    Volgens 102 experts die deelnamen aan de enquête zal de AEX dit jaar op 490 punten eindigen. Eind 2016 stond de koers op 483,17 punten. "Dit soort bescheiden verwachtingen komen niet vaak voor", aldus fondsmanager Corné van Zeijl, verantwoordelijk voor de maandelijkse enquête van Actiam.
    De toppers voor dit jaar zijn volgens de experts Ahold Delhaize, Aegon en KPN. Als flopper werd vooral ArcelorMittal genoemd, juist het aandeel dat in 2016 zo hard steeg. Daarnaast kunnen beleggers volgens de experts beter ook wegblijven bij Unibail-Rodamco.
    Door: ABM Financial News.
  2. mok 2 januari 2017 20:52
    Dit soort onderzoeken heb je helemaal niets aan. En als ik hoor dat de deelnemers beleggen op "gevoel", dan weet je dat je met avonturiers en casino spelers te maken hebt. Niemand weet waar het naar toe gaat. Volgens reële maatstaven kunnen aandelen veel te duur worden. Maar als iets duur is, waarom zou dat niet duurder kunnen worden? Ik heb ooit eens aandelen Devote gehad, volgens mij deden ze niet veel meer dan websites bouwen. Die had op een gegeven moment een beurswaarde die gelijk was aan Stork, een eeuwenoude installateur met miljardenomzet. Sentiment is niet te sturen en moeilijk te voorspellen.
  3. [verwijderd] 2 januari 2017 21:30
    ongeloofelijk met die groene draak, bam bam en finisch shorts gam. lijkt v gerwen wel.

    Kan goed zijn dat ze de boel misleid hebben want zo doen ze het ook wel, proberen shorts nog keer uit te tikken en doen ze het niet ineens omdat je dat wel verwacht nog.

    Nieuw soort candles denk ik vanaf 2130, niet echt gezien welk type.
    groen de machine gaat keer verliezen, dan is het vandaag tegen anderson
  4. [verwijderd] 3 januari 2017 02:04
    Hi F1F, reageren jouw posts heeft weinig zin, want ik heb er talloze, in dezelfde teneur gelezen. Het is als een grammafoonplaat met een kras.
    Als je daadwerkelijk short was gegaan was je allang failliet. Dus je piept uit je nek. De markt is bepalend, dus doe het ermee. En als dat betekent dat je long moet gaan... dan doe je dat maar zonder te zeuren. Dan had je nu al bakken met geld verdient :-))
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

879,82 13:22
+9,55 +1,10%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links