Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nu draaien?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

275 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. powertje 17 juni 2014 10:26
    quote:

    pal schreef op 17 juni 2014 10:21:

    [...]

    ik heb bijna 2 mdn lang al mijn info van de mlt trades transparant gepost

    en kreeg bakken kritiek

    ik weet wel beter
    Schijnbaar was het dan nog niet transparant genoeg voor de mensen.
    De timing om in en uit te stappen is vaak het belangerijkste....
    Maar goed wanneer jij je trades post zijn ze waarschijnlijk al geopend en misschien al wel weer gesloten. (op zeer korte termijn)
  2. [verwijderd] 17 juni 2014 10:33
    quote:

    Fat Clemenza schreef op 17 juni 2014 08:47:

    Uit onderzoek blijkt dat Centrale Banken nu een grote speler zijn geworden op de aandelenmarkten..................

    We weten allemaal nog toen ze op het dieptepunt het meeste van hun goud verkochten....................
    Welke onderzoeken en welke banken?
  3. [verwijderd] 17 juni 2014 10:40
    Beste mensen,

    Mijn excuses voor mijn enigszins negatieve posts. De bomen reiken inderdaad tot aan de hemel, de beurzen gaan alleen nog maar hoger en patronen uit het verleden herhalen zich niet omdat wij als beleggers de laatste jaren erg veel geleerd hebben. Oh ja , natuurlijk is deze keer alles anders daardoor kan deze positieve trend nog jarenlang aanhouden zeker als je alle prognoses m.b.t. de economische groei erbij pakt.
  4. Floralys 17 juni 2014 10:53
    quote:

    hansie1965 schreef op 17 juni 2014 10:24:

    Omdat ik er fundementeel van overtuigd ben dat het huidige systeem totaal verrot is en op zijn laatste benen loopt. Dit is niet alleen een rationele gedachte maar wordt ook gevoed door mijn gevoel (intuitie).
    Dit laatste vaar ik blind op omdat het me heeft gebracht waar ik nu ben en het heeft me nog nooit in de steek gelaten.

    Je ziet ook bepaalde ontwikkelingen in de top van veel bedrijven (overheden) die dit bevestigen. Het is puur nog een kwestie van tijd.
    Met jouw opmerking dat het systeem verrot is ben ik het eens.
    Maar dat is het al heel erg lang. Die "laatste benen" hebben de beurzen vooralsnog wel op recordstanden gezet. Aan intuïtie heb je de afgelopen jaren weinig gehad. Die zogenaamde intuïtie heeft bij stijgende markten alleen maar geld gekost. Je zult dus moeten dealen met de realiteit. En de realiteit is dat er enorme krachten aan het werk zijn om het systeem in stand te houden. Die krachten moet je vooral niet onderschatten. Als je daar als een Don Quichot tegen wilt gaan vechten kun je wel eens van een koude kermis thuiskomen. Tijd is een rekbaar begrip.

    Overigens mag je hopen dat het systeem niet instort want dan zou al het geld dat je beweert te hebben verdiend met behulp van of dankzij die intuïtie wel eens niets meer waard kunnen zijn. En wie zit daar nu op te wachten?

  5. Henri-Trader-Zonder-Trades 17 juni 2014 10:54
    quote:

    joslam schreef op 17 juni 2014 10:39:

    Hallo

    Na maanden inactiviteit wegens ziekte ben ik vandaag terug gestart met turbo's van RBS op de AEX.Vergeleken met eerder vind ik het nu zeer kalm met turbo's al ik het diepte boek bekijk.Is er iets nieuw dat ik gemist heb of is dit maar een indruk van mij?
    Goed dat je weer in staat bent te handelen (hele kleine bijzaak in het leven) en hopelijk ben je definitief hersteld...

    Ik heb geen idee hoe de omzetten in turbo's zich ontwikkelen, maar als ik naar mezelf kijk, handel ik tegenwoordig meer in boosters en speeders dan in turbo's, omdat ik de meerwaarde niet zie van het verschil tussen financieringsniveau en stop loss. Dat je als je stoploss is geraakt na dagen toch nog een restbedragje ontvangt, wat ook nog kan tegenvallen.. Bij een gokje neem ik boosters kort op de koers. Vaak gaat dat fout, maar als het meteen de juiste kant opgaat kan je inleg verveelvoudigen...
  6. [verwijderd] 17 juni 2014 11:01
    Mijn uiteindelijke KD is 1180-1185. Niet in 1 rechte lijn natuurlijk. Ga vanavond even wat lijntjes en pivotjes trekken. Zal later op de avond een update geven.

    quote:

    Henri275 schreef op 17 juni 2014 10:15:

    ZEN Master?? Dank laatst voor je aankondiging van een top in de goudkoers. Had voor de zekerheid mijn longposities gesloten en vannacht zelfs een leuke shortritje gemaakt... Gaan we verder terug dan de ongeveer 1240 van onlangs denk je? Of kunnen we nu alweer omhoog?
  7. Henri-Trader-Zonder-Trades 17 juni 2014 11:04
    quote:

    Zen Master schreef op 17 juni 2014 11:01:

    Mijn uiteindelijke KD is 1180-1185. Niet in 1 rechte lijn natuurlijk. Ga vanavond even wat lijntjes en pivotjes trekken. Zal later op de avond een update geven.

    [...]
    Bedankt Zen Master... Voorlopig dus maar even voorzichtig met longposities... :-)
  8. Dhrbelegger 17 juni 2014 11:10
    quote:

    hansie1965 schreef op 17 juni 2014 10:11:

    Nog ff een nadenkertje. Waarom maken centrale banken zich zo druk om de lage inflatie? Ik zou me eerder druk maken over het geld zelf. Door het loslaten van de gouden standaard begon het geld zijn waarde al te verliezen, nu door het overmatig creeren van nieuw geld gaat dit proces onverminderd (versneld) door. In mijn beleving heeft ons geld helemaal geen waarde meer aangezien de waarde niet intrinsiek is maar gebaseerd op vertrouwen in het systeem. Het verbaasd me dan steeds meer dat grote partijen genoegen nemen met zulke lage vergoedingen op (staats)leningen. Ik mezelf al naar de bank stappen en zeggen, ik wil meer geld hebben terwijl ik minder verdien en voor een lagere rente.....Iemand ideeen waar ik veilig met mijn, nu nog waardevolle, spaargeld heen kan???
    Fysiek goud kopen:)
275 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links