Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Gas terug

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 26 apr Vangnet voor ASML op €777: is het al tijd om kooporders in te leggen? 45
  2. 25 apr Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  3. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 51

Reacties

274 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 11 januari 2018 13:50
    Beurzen blijven hangen. Willen eigenlijk verder up. Maar rood hangt wat boven de markt, zo lijkt het. Per saldo weinig beweging. Het is en blijft America First. De rest volgt. Vele fondsen liggen zwaar tot zeer zwaar overvalued. Maar zolang het goed gaat en zo lang ieder happy is, zitten de beurzen in de after party van het oude feest jaar 2017.

    Lachgas is tegenwoordig overall verkrijgbaar. Dus rode koersen kunnen zo weggelachten worden. Over 2 maanden mogelijk een hogere rente in Amerika. De doorsnee Amerikaan welke bijna geheel bedrenkt is met schuld, zou toch om moeten vallen. Geen wonder dat er ruim 90 mensen per dag overlijden aan drugs in Amerika. De Japanse bevolking moet over 300 jaar zo'n beetje tot nihil zijn gereduceerd, alhtans dat geeft de geboorte ratio aan. Je zou je toch afvragen wie dan de Japanse schuld gaat terug betalen. Of gaan de Japanners ineens sneller aflossen de komende 300 jaar. Over aflossen gesproken. Zijn de schulden van Griekenland de afgelopen 8 jaar kleiner geworden of nog groter? Zelfs het zuinige Nederland kan nauwelijks de schulden verkleinen. En dan krijgen ze nog rente in plaats van rente te betalen.

    Altice het ging net zo lekker daar. Maar ze staan nu weer onder druk. Zwaar onder druk. Intel staat ook onder druk. Verder liggen vele fondsen er goed tot zeer goed bij. Uitzonderingen hierop zijn de AEX fondsen Unibail en Unilever. Die hebben een mooie trend down in hun charts. Adidas doet dat ook! Kortom niet overall is het feest. Maar Adidas is natuurlijk wel als een trein omhoog gegaan.
  2. forum rang 6 JoostVLS 11 januari 2018 14:16
    quote:

    Lookout schreef op 11 januari 2018 14:11:

    [...]

    mooi man ik heb er nog bij op 0.48 heb er nu 4 gem 0.51 wil er minimaal 1 euro voor hebben
    Ik vind het prima als je mij volgt hoor, maar het innemen van deze puts die ruim een week lopen zie ik als spielerei. Dus niet sarcastisch worden of vragen stellen over doorrollen svp, volg je eigen visie daarin. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken en wil dat ook niet.
  3. [verwijderd] 11 januari 2018 14:21
    Ad weet raad., beste voorspeller in nl..mi..
    In mijn vorige update waarschuwde ik u er al voor, de lunchpauzestijging. Zonder herstelbewegingen in deze stillere fase van de handelsdag hadden we niet zo hoog gestaan met de AEX als nu het geval is. Het is een belangrijke tactiek gebruikt door het kopende deel van de markt. Vanwege afwezigheid voor de lunch van vele beleggers is het volume in deze uren lager dan in de ochtend of middag. Wil je de AEX in een herstelbeweging krijgen dan kun je dan ook het beste deze uren kiezen. Je krijgt in deze fase als koper meer beweging, dus meer waar voor je geld. Daarvan wordt tegenwoordig op dagen dat de AEX te lijden heeft onder verkoopdruk dankbaar gebruik gemaakt, kopers kiezen specifiek de lunchuren om te zorgen dat de pijn wordt verzacht. De laatste twee candles wijzen echter uit dat verkopers het spel doorkrijgen. Dat is niet zo gek, ik ben vast niet de enige die de herhaalde lunchpauzestijgingen ziet. Wellicht hebben we de tijd dat deze tactiek succesvol werd benut zo langzamerhand gehad. Het loont voor de kopers immers niet als de bereikte winst onmiddellijk moet worden teruggegeven. De lunchpauzekopers moeten hun nieuwe aankopen vandaag snel weer verkopen om verliezen te ontlopen. De AEX is inmiddels namelijk terug bij de stippellijn rond 559,2, dat leert een blik op mijn koersscherm. Van de terreinwinst van de AEX is niet veel meer over. Laten we kijken of hier eventueel alsnog de daling naar 558,2 of eventueel lager op volgt die we technisch gezien de afgelopen uren eigenlijk hadden moeten hebben. Het is mogelijk dat kopers nog proberen ter hoogte van de bodem van gisteren 559,2 een nieuwe bodem te zetten. -Ad Nooten
  4. forum rang 6 JoostVLS 11 januari 2018 14:24
    quote:

    ren-je-dement schreef op 11 januari 2018 14:19:

    [...]

    In Polen doet de politie dat gewoon wel en bepaalt aan de hand daarvan de hoogte van je boete.
    Ha ha !
    Wij niet, hier zijn de boetes al lekker hoog :)

    Wij vragen wel om aan te tonen hoe die dikke Benz of BMW betaald is.
    Krijgen we dan een vaag verhaal, staat ie 3 minuten later op ons parkeerterrein :)
    (nieuwe wet)
274 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links