Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Slimste Belegger 2020: Vorm een mening

Slimste Belegger 2020: Vorm een mening

Doet u al mee met de Slimste Belegger? Elke week wint de koploper 500 euro, en eind november is de winnaar van de hoofdprijs van €2500 bekend!

U kunt zich laten belegeleiden door een van de vijf coaches, onder wie Jean-Paul van Oudheusden. In deze video legt hij zijn MWS-methode uit en kijkt hij vooruit naar de komende derdekwartaalcijfers.

Met Jean-Paul vormt u zich een mening over bedrijven als Heineken, Adyen, Shell en Prosus, en volgt u Big Tech aan de Nasdaq.

De oefenweek is begonnen

De oefenweek van De Slimste Belegger 2020 is begonnen. Tijdens deze beurscompetitie gaat u gedurende vier weken met fictief geld de strijd aan om de titel de Slimste Belegger van 2020. Deze week kunt u alvast oefenen met Turbobeleggen zonder dat het gevolgen heeft voor uw portefeuille in de spelweek.

In het kort, als u meedoet met de Slimste Belegger 2020:

  • leert u beter Turbobeleggen;
  • krijgt u wekelijks exclusieve beurstips;
  • wordt u begeleid door onze 5 coaches.

Op 2 november gaat de beurscompetitie daadwerkelijk van start en heeft u tot en met 27 november om de top van de ranglijsten te behalen. Als deelnemer maakt u weer kans op vele mooie prijzen, zoals wekelijks 500 euro, een IEX Premium jaarabonnement én natuurlijk de hoofdprijzen van 1.000 en 2.500 euro.

Over de Slimste Belegger 2020

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Slimste Belegger: het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis spel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's.

Kijk voor meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen of om u alvast in te schrijven op Slimstebelegger.nl.

Naar de Play Sore   Naar de App Store

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 27 nov De Slimste Belegger: laatste dag
  2. 27 nov Wat doet de AEX in december?
  3. 27 nov Stem op de beleggingsinstelling van 2020

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare