Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beste Keuze 2019: Brokers

Beste Keuze 2019: Brokers

De Beste Keuze-selectie brokers is bekend. Nieuw: we selecteerden dit jaar de beste brokers voor ervaren èn voor minder ervaren beleggers.

Een belegger die zelf wil handelen, kan niet zomaar de beursvloer oplopen of inloggen. Die heeft een tussenpersoon nodig die koopt en verkoopt: een broker.

Nu zijn er brokers in verschillende soorten en maten. U kunt bij uw bank terecht – alle grote banken hebben ook een eigen beleggingsplatform waarop u kunt handelen - maar er zijn ook meerdere gespecialiseerde brokers, die geen ander doel hebben dan u begeleiden bij uw beleggingen.

Verschillende eisen

Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen. De handel gaat via het internet en dat verplicht elke broker om een goed functionerend online handelsplatform te hebben, waar een belegger goed en snel zijn weg kan vinden.

Vanaf dat punt beginnen de eisen van beleggers echter behoorlijk uiteen te lopen. Sommige beleggers hechten zeer aan service en hulp bij het zelf beleggen, anderen willen het vooral goedkoop, en weer een andere groep vindt een volle gereedschapskist met geavanceerde opties het belangrijkst.

Om die reden hebben we de Beste Keuze-selectie van brokers dit jaar opgesplitst in twee delen. Een voor beginnende of minder ervaren beleggers en een voor gevorderde beleggers die veel handelen. Dat doen we omdat de wensen voor wat een goed platform moet bieden voor die twee groepen behoorlijk uiteenlopen.

Het beste dat de markt te bieden heeft

De Beste Keuze van IEX Gouden Stier is onze selectie van de beste producten en diensten die op dit moment voor beleggers te verkrijgen zijn. Voor het overzicht van alle categorieën kunt u hier kijken.

Bij de bepaling van beste brokers werken we samen met de onafhankelijke vergelijkingssite Finner.nl. Aan de hand van hun gegevens en vastgestelde profielen voor een beginnende en gevorderde belegger, kiezen we voor elk van die twee types de vijf beste brokers in de markt.

Welke dat zijn? U vindt ze hier:

Beste Keuze – Brokers voor beginnende beleggers

Beste Keuze – Brokers voor gevorderde beleggers


De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

Beste Keuze

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

broker

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord