Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Buffettworld: Onze man in Omaha

Buffettworld: Onze man in Omaha

Er kan er maar één de beste zijn en niemand bestrijdt dat in de beleggingswereld Warren Buffett die primus inter pares is. 

De jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van zijn bedrijf Berkshire Hathaway is dan ook half AvA, half fandag. Duizenden beleggers komen naar Omaha, Nebraska om de inzichten van Warren Buffett en zijn al even roemruchte sidekick Charlie Munger uit de eerste hand te horen. 

Een van die aanwezige beleggers is een goede bekende van ons: Value8-ceo, IEX-aandeelhouder en erkend Buffett-bewonderaar Peter Paul de Vries. Wij vonden hem bereid om u vanuit Omaha bij te praten over wat Buffett zoal te melden (en te rapporteren, het blijft een aandeelhoudersvergadering) heeft.

Later deze week meer reportages uit Buffettworld. Hieronder twee eerste verslagen uit het overvolle CHI Health Centre Omaha.

Onze man in Omaha 1: de resultaten van Berkshire Hathaway

Onze man in Omaha: De resultaten van Berkshire Hathaway from IEX on Vimeo.

 

Onze man in Omaha 2: Wie volgen Buffett & Munger op?

Onze man in Omaha: Wie volgt Warren Buffett op? from IEX on Vimeo.

 


De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

Warren Buffett

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Berkshire Hathaway

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Snugger
0
Berkshire Hathaway aandelen A en B zijn indexen op zich, kunnen zich meten aan de S&P 500, met dien verstande dat het éen een ratjetoe aan bedrijven vertegenwoordigd en de ander het bedrijfsleven.
Zo best is dat nu ook weer niet hoor, een ratjetoe aan bedrijven vertegenwoordigen als zelfs die andere index al moeite heeft met het bedrijfsleven vertegenwoordigen...
Lu.
0
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: Warren Buffett

Column door: Redactie

De centrale redactie van IEX.nl bestaat uit: Pieter Kort (hoofdredacteur), Arend Jan Kamp, Fleur van Dalsem, Rob Stallinga, Barbara Zia, Lucia Rodenburg.

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 11 sep Liveblog: Besi, Kiadis, Prosus e... 7
  2. 06 sep Dinsdag op de deurmat, nu al onl... 2
  3. 06 sep Liveblog: +130K! 6

Gesponsorde links