Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wie wordt dé beleggingsexpert van 2018?

Wie wordt dé beleggingsexpert van 2018?

Voor alweer de twaalfde keer worden dit jaar – op 8 november – de IEX Gouden Stieren uitgereikt. De publieksprijs beleggingsexpert is bij dit evenement ieder jaar een belangrijke vaste waarde. 

Dat betekent dat ú bepaalt welke beleggingsexpert de IEX Gouden Stier Publieksprijs mee naar huis mag nemen. We zijn op basis van de tussenstand van de Belegger.nl Kooplijstjes voor 2018 (t/m Q3) tot een voorselectie gekomen van vijf beurskenners.

De enquête is gesloten. Stemmen kon tot vrijdag 2 november 17:00 uur. Op donderdag 8 november wordt tijdens IEX Gouden Stier bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is.

De volgende vijf experts dingen mee naar de felbegeerde prijs:

Nico Bakker
Nico Bakker is technisch analist in hart en nieren en besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op Belegger.nl, IEX.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator. Momenteel is hij dagelijks te volgen als coach in de Slimste Belegger 2018. 

 

Bas Heijink
Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met technische analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. Heijink is verder verantwoordelijk voor het opstellen van de Technische Visie van ING Private Banking. Daarnaast verzorgde hij jarenlang iedere ochtend de technische analyse op IEX.

 

Martijn Meijer
Martijn Meijer is directeur bij de Nederlandse vermogensbeheerder Wijs & van Oostveen. Naast het geven van leiding aan de afdeling vermogensbeheer, is hij nauw betrokken bij de totstandkoming van het beleggingsbeleid. Voor Wijs & van Oostveen werkte Martijn Meijer een aantal jaar in Nederland en Zwitserland voor een family office, een bedrijf gericht op integrale vermogensbegeleiding voor vermogende families. 

 

Jos Versteeg
Jos Versteeg is aandelenanalist bij InsingerGilissen, gespecialiseerd in (bio)technologiebedrijven en oliebedrijven. Hij is regelmatig te gast bij verschillende financiële media, waaronder BNR voor het programma Beurswatch en Belegger.nl. Daarnaast is hij een bekend gezicht als beurscommentator bij RTL Z.

 

Janneke Willemse
Janneke Willemse is freelance journalist en presentatrice in met name de financiële wereld. Ze is tegenwoordig regelmatig te zien bij RTL Z en was voorheen hoofdredacteur bij Belegger.nl en Beursduivel.be. Daarnaast presenteert ze het RTL Z Beursspel, is ze beurscommentator en vertelt ze op Blondjesbeleggenbeter.nl hoe het ervoor staat met haar eigen beleggingsportefeuille.  

Groot gemis

De oplettende lezer mist wellicht Nico Inberg in bovenstaande lijst, hoewel hij wel in de Top-5 van het Belegger.nl-kooplijstklassement staat. Nico is echter werkzaam bij IEX en op grond daarvan helaas uitgesloten van deelname. Zijn plek is ingenomen door de volgende expert op de Belegger-ranglijst.

Op donderdagavond 8 november 2018 wordt bekendgemaakt wie van deze vijf beleggingsexperts er met de IEX Gouden Stier publieksprijs naar huis gaat. 


De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

IEX Gouden Stier

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.