Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Waar liggen de beleggingskansen in vastgoed? Stel hier uw vragen

Waar liggen de beleggingskansen in vastgoed? Stel hier uw vragen

Is er altijd zekerheid in stenen? De stijgende rentes brengen de vastgoedmarkt in beweging. Op de IEX Beleggersdag delen Evert Jan van Garderen, CEO van Eurocommercial Properties, en Huib Boissevain, CEO van Annexum, hun kennis van de markt. Heeft u vragen voor een van hen? Stel ze nu vast!

Vastgoedaandelen hebben de afgelopen weken flinke klappen opgelopen. Niet alleen winkelvastgoedaandelen hebben het zwaar te verduren, ook logistiek en zorgvastgoed daalt mee, en op de woningmarkt is de eerste afkoeling zichtbaar.

Waar liggen de kansen?

Waar valt een draai aan te herkennen? Zijn er niches waar upside te vinden is? Wat valt er te verwachten van innovaties als artificiële intelligentie, machine learning en blockchain? U kunt uw vragen over vastgoedbeleggen vooraf indienen; een aantal ervan zal door Boissevain en Van Garderen worden behandeld tijdens de IEX Beleggersdag op 1 juli.

Stel hier uw vragen

 

Vrijdag 1 juli, 't Spant Bussum
11:45 Evert Jan van Garderen (ECP) en Huib Boissevain (Annexum): Waar liggen de beleggingskansen in vastgoed?

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 01 jul IEX beleggingsonderzoek: ASML torenhoog favoriet bij Nederlandse belegger 6
  2. 30 jun Een op de drie denkt dat bitcoin dit jaar tot $50.000 kan stijgen 15
  3. 29 jun Goed risicomanagement voor meer rendement

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links