Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Willem Middelkoop spreekt op de IEX Beleggersdag

Willem Middelkoop spreekt op de IEX Beleggersdag

Op vrijdag 1 juli is Theater ’t Spant in Bussum het kloppend hart van beleggend Nederland. Dan vindt de IEX Beleggersdag plaats, hét beursevent van 2022. 

Verschillende vooraanstaande sprekers maken hun opwachting, onder wie fund manager en grondstoffenexpert Willem Middelkoop. In deze spannende tijden met flinke grondstoftekorten belooft dit absoluut een interessant betoog te worden! 

De oprichter van het Commodity Discovery Fund waarschuwt al jaren voor een drama op de grondstofmarkten en kan nu 'zijn gelijk halen', zoals hij het in een eerder interview met IEX omschreef.

Middelkoop verscheen in het verleden regelmatig op tv, maar heeft weinig behoefte meer aan optredens in de traditionele media. Daarom zijn wij extra verheugd dat we Middelkoop bereid hebben gevonden acte de présence te geven op de IEX Beleggersdag. 

Benieuwd naar zijn verhaal? Zorg dat u erbij bent op 1 juli!


Reserveer nu uw kaarten: 

  • Wees er snel bij zolang de vroegboekkorting geldt: van €24,95 voor €19,95!
  • IEX Premium-leden ontvangen bovendien een extra korting: zij betalen slechts €14,95.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 27 mei Stem op uw favorieten voor juni
  2. 26 mei Vijf vragen aan Martine Hafkamp
  3. 25 mei Dit waren de tips van de Hollandse Aandelenavond 2022

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links