Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Must Read: uw geld of uw leven

Leuke intenties, ruzie met de buren, een Nederlandse bank die aanzet tot criminaliteit, volksopstanden in Egypte en een beurs die in spanning wacht op de banencijfers uit de VS. Als klap op de vuurpijl wat gouden tips van Jeroen Vetter.

IEX Fonds 40
De fondsenindex staat op 162,96. Vandaag staat de index 0,38% in de plus. Year to date is er echter een negatief rendement van 0,40%.

Kijk verder dan uw neus lang is
Kijken naar grafieken leidt volgens Jeroen Vetter tot optisch bedrog en daarmee verkeerde keuzes. Beleggingsfondsen moet je beoordelen aan de hand van een grondige objectieve analyse, waarbij de doelstelling van het fonds getoetst wordt. Ook de factor tijd speelt een belangrijke rol.



Mogelijke samenwerking Rabobank en PGGM
Rabobank en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM willen de mogelijkheden voor nauwe samenwerking onderzoeken. Daartoe hebben de partijen een intentieverklaring getekend.

Nederland blokkeerde overname ABN AMRO
Uit ambassadepost van Wikileaks blijkt dat Nederland de overname blokkeerde van ABN AMRO door 'de Duitse olifant' Deutsche Bank, wat tot een enorm welvaartsverlies heeft geleid in Belgenland. Deze beschuldiging zou door een directeur van de Belgische centrale bank zijn geuit tijdens een gesprek met Amerikaanse diplomaten in Brussel.

Dag van de waarheid?
Beleggers wachten op de banencijfer uit de VS, die deze middag bekend zal worden. Ook de ontwikkelingen in Egypte zijn 'interessant' voor de beurs. Is het de dag van de waarheid? Meer hierover leest u in dit beursverslag.

Reclame ING zet aan tot overval
Een man uit Winschoten heeft aan de rechtbank verklaard dat een reclamespotje van ING hem heeft aangezet tot het plegen van een overval. De man verkeerde in financiële problemen en besloot na het zien van het spotje een overval te plegen. Zijn poging was niet succesvol.

 

IEXProfs Must Read disclaimer:

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: IEXProfs Redactie

De redactie van IEXProfs bestaat uit een team van financieel journalisten en werkt vanuit Amsterdam.

Meer over IEXProfs Redactie

Recente artikelen van IEXProfs Redactie

  1. 26 apr Must read: Tesla heeft een fulltime CEO nodig
  2. 25 apr Must read: Japanse yen bereikt nieuw dieptepunt
  3. 24 apr Must read: Klimaatverandering bedreigt grondstoffenmarkt

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links