Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Outlook 2021: terugkijken

Outlook 2021: terugkijken

Voorafgaand aan het Outlook 2021-debat van gisteravond kon u door de dag heen drie webinars bekijken waarin u kon kennismaken met de visie van de deelnemers. Kijk de webinars en het debat hier terug!

Kick-off: terugblik 2020 en hoe nu verder? terugkijken
Royce Tostrams focust op de pullback: de koers die zich even terugtrekt om daarna boven de voorgaande toppen uit te stijgen. Hij bespreekt de Soxx, First Solar, NextEra Energy, de DAX-index en de AEX, L'Oréal, DSM, Avantium, Infineon, goud, zilver en bitcoin en een aantal veelbelovende sectoren.
Beleggingskansen volgens Technische Analyse terugkijken
Geert Jan Nikken bespreekt, gewapend met zijn vaste TA-toolbox, zijn verwachtingen voor de AEX en de S&P 500, het valutapaar EUR/USD, bitcoin, goud, DSM, Galapagos, ING, Philips, Shell, Fugro, Boskalis, ASML en Prosus. Aan het eind kunt u zelf ook negatieve divergentie en reversal vinden in de grafieken!
Hoe zullen de financiële markten zich verder ontwikkelen en waar liggen de kansen? terugkijken
Marketwatcher Arend Jan Kamp en aandelenanalist Niels Koerts doen een rondje AEX-(herbeleggings-)index, hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar en de Wijze Les van 2020, turbo's, voorspellingen voor 2021 en natuurlijk kooptips en floppers. Ze zijn het eens over bitcoin, Facebook en een paar Nederlandse aandelen.
 
OUTLOOK 2021-DEBAT 20:30-22:00 terugkijken
Onder leiding van Elianne Kuepers (RTL Z) gingen Martine Hafkamp, Geert Jan Nikken, Arend Jan Kamp en Niels Koerts het gesprek aan over vorig en komend jaar. Uitgebreid besproken: Royal Dutch Shell, Galapagos, banken en verzekeraars, Pfizer, de plannen van de ECB, EUR/USD en de gevolgen ervan, technologie en robotics, bitcoin, ArcelorMittal en duurzaam beleggen: Arend Jan (nee) versus Martine (natuurlijk).

 

Meld u nu aan

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Certificaten.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 03 mei Tech vliegt, obligaties zwalken en dan is er ook nog dividend 1
  2. 01 mei Op deze dagen is de beurs gesloten in 2024
  3. 29 apr Koers Philips explodeert na bereikte schikking

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links