Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beste Keuze 2020: Private banks

Beste Keuze 2020: Private banks

Met meer dan een half miljoen belegbaar vermogen is de kans groot dat u de diensten van een private bank kunt gebruiken.

Zo'n bank belegt uw geld, maar helpt ook bij andere financiële vraagstukken, zoals vermogensplannng, fiscaal advies en estate planning. Er zijn er niet veel, dus keuzestress ligt hier niet snel op de loer, maar er zijn natuurlijk wel verschillen aan te geven in het niveau van de dienstverlening en de (beleggings)prestaties. 

En daarom loont het ook in deze categorie om op zoek te gaan naar het beste dat de markt te bieden heeft. Die selectie publiceren we jaarlijks op IEX onder het kopje Beste Keuze, waar we de beste producten en diensten voor beleggers in Nederland op een rijtje zetten.

Krasse knarren

In het geval van private banks werken we samen met vergelijkingssite finner.nl. Op basis van vooraf gestelde criteria leggen we de private banks van Nederland langs de meetlat. De vijf partijen die daar als beste uitkomen mogen het komende jaar de titel Beste Keuze voeren, bezegeld met ons keurmerk in de vorm van het bekende gouden stier-logo. 

Dat resulteert in een Top-5 die bijkans krom loopt van de samengebalde historie, want de beste private banks van Nederland gaan over het algemeen al heel lang mee. Alle online revoluties ten spijt, in dit segment laten ervaring en traditie zich niet zo makkelijk van de troon stoten, zo blijkt.

Bekijk hier de Beste Keuze 2020 - private banks


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 13 okt 'Energietransitie legt kiem voor grondstoffensupercyclus' 3
  2. 12 okt Slimste Belegger: de quizvragen
  3. 06 okt Webinar Jim Tehupuring: de fundamentals van auto's, bier en beleggen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.