Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Hogere omzet voor biotechnoloog Curetis

Gepubliceerd op 14 november 2019 08:55 | Views: 3.159

Curetis 17:35

0,56 0,00 (-0,53%)

AMSTERDAM (AFN) - Biotechnologiebedrijf Curetis heeft zijn omzet in de eerste negen maanden van dit jaar met 16 procent verhoogd. Volgens het aan de beurs in Amsterdam genoteerde bedrijf zijn er dit jaar tot nu toe al meer dan drie keer zoveel orders binnengekomen als in dezelfde periode vorig jaar.

De opbrengsten bedroegen 1,4 miljoen euro, tegen 1,2 miljoen euro in de eerste drie kwartalen van 2018. Het orderboek dikte dit jaar al voor bijna 3,4 miljoen euro aan, waar de teller een jaar terug op 1,1 miljoen euro stond. De kaspositie van Curetis bedroeg eind september zo'n 3,1 miljoen euro.

Het handelsbericht van de onderneming is een tamelijk uitgeklede cijferrapportage. Curetis zegt later nog met completere kwartaalresultaten te komen. De vertraging heeft te maken met het samengaan van Curetis en zijn Amerikaanse branchegenoot OpGen. In verband daarmee duurde het eerder ook al langer voor Curetis met zijn halfjaarcijfers kwam.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Curetis 100% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Curetis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare