Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ordina draagt tweetal commissarissen voor

Gepubliceerd op 13 december 2019 08:31 | Views: 2.539

Ordina 17:35

2,27 -0,03 (-1,30%)

NIEUWEGEIN (AFN) - Automatiseerder Ordina heeft Thessa Menssen en Filip Michiels genomineerd als leden van de raad van commissarissen. Als aandeelhouders van Ordina akkoord gaan op de jaarlijkse vergadering van 2 april, zullen de gegadigden per die datum zitting krijgen in de toezichthoudende raad.

Menssen zal, mits akkoord van de aandeelhouders, ook voorzitter worden van de auditcommissie. Zij volgt Dirk Anbeek op, wiens termijn afloopt. Menssen is al commissaris van Alliander, PostNL en FMO. Daarnaast is zij lid van de raad van toezicht van Stichting Topvrouw van het Jaar, het Scheepvaartmuseum en het Kröller Müller Museum.

De Belg Filip Michiels is sinds 2013 bestuurder van reisorganisatie TUI. Hij is ook bestuurslid van Belgian Travel Network.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 88% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Ordina

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare