Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Fagron voldoet aan verwachtingen'

Gepubliceerd op 13 apr 2017 om 09:02 | Views: 2.994

Fagron 17 jan

20,06 -0,18 (-0,89%)

AMSTERDAM (AFN) - De kwartaalcijfers van Fagron voldoen volledig aan de verwachtingen. Dat concludeerden analisten van ING en KBC Securities donderdag.

Fagron meldde eerder op de ochtend een omzetgroei van 7 procent over het eerste kwartaal. Daarbij zag KBC een lichtpunt in de melding dat de verkopen van farmaceutische grondstoffen in de Verenigde Staten zijn gestabiliseerd na een lange periode van krimp. Aan de andere kant werden sterkere verkopen in Brazilië tenietgedaan door lagere verkoopprijzen in het land, die het gevolg waren van goedkopere inkoop door de aansterking van de Braziliaanse real.

ING wees er verder op dat Fagron, zoals verwacht, nog geen prognose voor heel 2017 gaf.

KBC handhaafde zijn hold-advies voor het aandeel Fagron, met een koersdoel van 12 euro. Bij ING staat het aandeel op de kooplijst met een richtprijs van 11,50 euro.

De berichten van het bedrijf werden enthousiast onthaald op het Damrak. Fagron noteerde na een halfuur handel bijna 8 procent in de plus op 12,29 euro. Daarmee was het veruit de sterkste stijger in de licht positieve AScX-index.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fagron 75% zegt verkopen 4 stemmen

Gerelateerd

Fagron

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links