Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe operationeel directeur voor Kempen Capital Management

Gepubliceerd op 3 juni 2020 09:00 | Views: 1.510

Van Lanschot Kempen NV 11:36

13,88 +0,28 (+2,06%)

AMSTERDAM (AFN) - Kempen Capital Management heeft in Ernst Jansen een nieuwe operationeel directeur. Hij neemt deze rol op zich naast zijn huidige functie als operationeel directeur van Van Lanschot Private Banking. In de nieuwe rol is hij ook benoemd in de statutaire directie van Kempen.

Constant Korthout, financieel topman van de beursgenoteerde vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen, licht toe: "We zijn verheugd dat Ernst deze nieuwe verantwoordelijkheden naast zijn huidige rol op zich wil nemen." De benoeming past volgens hem bij de strategie van het concern om de efficiëntie en productiviteit te verhogen en meer als één groep op te treden. Jansen volgt bij Kempen Capital Management Erik Luttenberg op.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Van Lanschot Kempen NV 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

Van Lanschot Kempen NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare