Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gilde koopt activiteiten en liquideert  DPA Group

Gilde koopt activiteiten en liquideert  DPA Group
Beeld: DPA

(ABM FN-Dow Jones) Gilde Equity Management heeft DPA Group volledig overgenomen en zal worden geliquideerd. Dat maakten de partijen dinsdag bekend.

Het beursgenoteerde DPA Group nv verkocht voor 79,8 miljoen euro alle activiteiten aan DPA Group bv, een dochterbedrijf van NGG. De overname werd op 16 juli goedgekeurd door de aandeelhouders. 

De overnamesom was gelijk aan de waarde van het overnamebod. De aandeelhouders van DPA Group die hun aandelen nog niet hebben verkocht, krijgen een uitkering van 1,70 euro, als voorlopige liquidatiebetaling. De definitieve afrekening volgt over een paar maanden. Intussen blijven de aandelen DPA Group verhandelbaar aan Euronext Amsterdam. 

Onder het overnamebod van 1,70 euro per aandeel, was 93 procent van de aandelen aangemeld. Recalcico verzette zich tegen de overname en waarschuwde aandeelhouders voor de liquidatie-route die Gilde nu heeft uitgevoerd.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links