Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Haven Rotterdam: nog onduidelijk wanneer schip Suezkanaal komt

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. briljantje 30 maart 2021 15:43
  De FNV heeft groot gelijk. Je moet het ijzer smeden als het heet is. en er ligt behoorlijk wat achterstallig onderhoud bij de beloning van de havenwerkers.
  Na meer dan 10 jaar sociale kaalslag mag er wel meer aandacht komen voor de mannen en vrouwen die het echte werk opknappen. En dat zijn niet de heren als Witteveen die al jammeren als er nog genoeg voorraad is.
  Trouwens: je kunt de spullen ook in de EU bestellen dan heb je geen last van het Suez-kanaal en niet van de evt. staking in de haven.
 2. Björn-92 30 maart 2021 17:12
  quote:

  pietje-2005 schreef op 30 maart 2021 16:04:


  Is trouwens volgens mij volkomen onbelangrijk wanneer de Ever Given in Rotterdam komt; denk dat veel andere schepen hen voor zullen zijn, nu.  Nou het is volkomen wel belangrijk want ik heb 300t aan grondstoffen wat die boot op moet in Rotterdam en ik wil die graag zsm na productie mijn magazijn uit hebben. Kost mij klauwen met geld om het op te slaan. Onzekerheid troef en met mij vele andere partijen die niet alleen wachten op hun levering maar ook graag hun containers op die boot zetten. Even omboeken naar een andere boot is er niet bij want alles zit ram en ram vol en wil je nu een container versturen: eind mei ben je de eerste
12 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare