Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BinckBank ziet winst bijna halveren

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. ovanspaend 25 juli 2016 08:41
    Cijfers vallen mee, er was veel erger verwacht. Aantal klanten blijft toenemen, nieuwe diensten worden uitgerold ( hypotheek. sparen). Zeer sterk gekapitaliseerde bank, goede ratio's. Kosten gaan dalen als investeringen klaar zijn Q4-2016 en winst stijgen. Daarnaast wellicht overnamekandidaat op termijn.
  2. klokken35 25 juli 2016 09:37
    De GIRO schrijft zwarte cijfers !!!Dan is er toch iets mis bij Vermogensbeheer AL--EX !! Het kan nu niet meer een overname, wie is nog geinteresseerd in een VERLIEZER. Germyns en de andere leden van de Directie kunnen beter vertrekken. Vers BLOED hebben we nodig en toepasselijk in deze tijd, ZITTENBLIJVERS, daar heb je niets aan, het zijn "LAST-posten !!!
  3. €Rick €quity 25 juli 2016 09:58
    Het aantal transacties zal zeker negatief beïnvloed zijn door de politieke onrust in de wereld, maar ik vrees dat de toegenomen concurrentie van goedkope brokers een veel grotere bijdrage hebben geleverd in de daling. Ik ben zelf ook van Binck overgestapt naar een andere bank. Ik beleg maandelijks een vast bedrag van mijn inkomsten waardoor mijn transacties relatief klein zijn. Dat maakt het interessant om naar een goedkope broker te gaan, want dat scheelt ontzettend veel rendement.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links