Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KPN Weekdraadje 26 t/m 30 augustus

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.678 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 129 130 131 132 133 134 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
quote:

geefhetstockjenogmaareenkeerdoor schreef op 31 aug 2013 om 00:12:


De arrogantie van de Hollanders maakt weer eens meer kapot dan je lief is.....die zogenaamde Stichting moet zo snel als mogelijk opgeheven worden. Wat een blamage.

Zonder Slim is KPN geen stuiver waard.
Slim heeft geld. KPN niet.

Slim is boos.

Basta!wij ook op slim bod te laag brbrbrbr
[verwijderd]
0
ja en naar ome carlos moeten we luisteren wat hij zegt moeten we doe we moeten naar hem zijn pijpen dansen echt niet mes op de keel kpn is meer waard dus hoger bod of opzouten hebben ome carlos niet nodig ik heb gesproken
[verwijderd]
0
en nu ga ik slapen truste met mijn aandeltjes onder mijn kussen hahaha ik snuk steeds 3euro 3 euro 3euro en dan 2.8 is ook goed tot murge
[verwijderd]
0
quote:

beursheld schreef op 31 aug 2013 om 00:20:


en nu ga ik slapen truste met mijn aandeltjes onder mijn kussen hahaha ik snuk steeds 3euro 3 euro 3euro en dan 2.8 is ook goed tot murge


eergisteren ben ik wakker geworden en had ik in mijn droom gezien dat KPN was 9 euro geworden...tjonge ik was blij die dag...
Romano
0
quote:

geefhetstockjenogmaareenkeerdoor schreef op 31 aug 2013 om 00:12:


De arrogantie van de Hollanders maakt weer eens meer kapot dan je lief is.....die zogenaamde Stichting moet zo snel als mogelijk opgeheven worden. Wat een blamage.

Zonder Slim is KPN geen stuiver waard.
Slim heeft geld. KPN niet.

Slim is boos.

Basta!
Volgens mijn vergeten we nog steeds dat het KPN was die de deal gemaakt heeft met Telefonica en in eerste instantie buiten SLIM om. Dit geeft al aan dat ook de bestuursleden van KPN het niet echt konden vinden met slim.

Uiteindelijk heeft SLIM ook geen geld maar Telefonica wel, door deze deal zag SLIM KPN ineens zelfstandig worden en was hij bang om zijn oogappel E-plus (waar het hem in eerste instantie allemaal om gaat, ineens te verliezen). Daarna dacht hij er nog op het laatste moment een slaatje uit te kunnen slaan omdat wij Nederlanders altijd zo conservatief zijn "lees arrogant" en daarom presteert AEX al jaren beter dan andere indexen "not" en loopt de AEX en AMX ook niet leeg omdat alles door het buitenland wordt opgekocht omdat wij zo arrogant zijn en de koersen daardoor te hoog!!!!!. Nee het is juist het tegenovergestelde wij als Nederlanders zijn soms te nuchter voor het beleggingswereldje.

Heel simpel en is al eerder genoemd; hij vind zelf een EBIDTA x 8 voor E-plus te weinig maar na verkoop E-plus heb je een prima draaiende onderneming maar hecht hier geen enkele waarde aan toe omdat het voor hem niet interessant is en daarom niet voor wil betalen-------> dat is pas arrogant!!!! Ik zeg tegen SLIM als het je alleen om E-plus gaat mag je het hebben voor 2,40
[verwijderd]
0
Beursheld, ooit gehoord van interpunctie?..
Ik krijg serieuze migraine van het lezen van jouw berichtjes. Kom op man, je bent geen 5 meer ;)
[verwijderd]
0
quote:

optie gek schreef op 31 aug 2013 om 01:16:


Volgens mijn vergeten we nog steeds dat het KPN was die de deal gemaakt heeft met Telefonica en in eerste instantie buiten SLIM om. Dit geeft al aan dat ook de bestuursleden van KPN het niet echt konden vinden met slim.

Waarom denken mensen de hele tijd dat die deal met Telefonica was om Slim uit te lokken?
En waarom zou dit overlegd moeten worden met Slim?

Kom op, die man kon al lang een bod uitbrengen, maar heeft dat tot op de dag van vandaag nog niet gedaan. Dus ja, let's move on, toch? Dan maar zonder zijn hulp... En zonder zijn hulp kan het best; namelijk dmv de verkoop van E-Plus.

Het feit dat hij opeens wakker werd en moeilijk ging doen, is niet het probleem van KPN. Slim is vrij een bod te doen wanneer hij wil, maar tot die tijd is hij net als jij en ik gewoon maar een aandeelhouder. Want laten we niet vergeten dat die samenwerkingsovereenkomst ook al is opgezegd door hem.

Mijn advies voor Carlos: COMMIT, ALREADY !
usg fan
0
za 31 aug 2013, 08:00
Stichting KPN wilde al eerder wal optrekken
AMSTERDAM -
De beschermingsstichting van telecombedrijf KPN heeft het afgelopen half jaar twee keer op het punt gestaan een verdedigingswal op te trekken tegen América Móvil.

Dat schrijft Het Financieele Dagblad.
De eerste keer was na de aankondiging van de claimemissie in februari. Toen kwamen KPN en de Mexicanen een aandeelhoudersovereenkomst overeen in ruil voor steun van América Móvil.
De tweede keer wilde de stichting een wal optrekken als de Mexicanen tegen de verkoop van KPN's Duitse dochter E-Plus zouden zijn. Begin deze week gaf het bedrijf van Carlos Slim echter zijn zegen.
Donderdagavond besloot de stichting alsnog een wal op te trekken, omdat „wij willen voorkomen dat KPN met de rug tegen de muur zou moeten onderhandelen met América Móvil”.
[verwijderd]
0
De Belgen zijn slimmer dan de Hollanders.
De Belgische regering overweegt een klein deel van haar belang in Belgacom te verkopen, maar houdt vast aan een meerderheidsbelang in het telecombedrijf. Dat meldde de Belgische krant De Tijd vrijdag. .

De regering-Di Rupo zou overwegen haar belang terug te brengen van 53,5 procent naar 50 procent plus één aandeel. De verkoop, die tegen de huidige beurskoers 215 miljoen euro zou opbrengen, moet helpen de Belgische staatsschuld te verkleinen.

Bij een verdere afname van het belang zou de Belgische overheid een deel van het dividend dat het telecomconcern jaarlijks uitkeert verliezen. De afgelopen jaren leverde het dividend de Belgische schatkist jaarlijks zo'n 400 miljoen euro op.

bron: www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie...
Kopermans
0
quote:

tommie1 schreef op 30 aug 2013 om 22:30:


Die actie van de stichting met het verdubbelen van de aandelen, speelt Slim heel erg in de kaart. Hij kan nu zomaar zijn aandelen belang van nu ongeveer 14 % (28/2) heel goedkoop verdubbelen tot 30%. De aandelen die hij nu koopt kosten heb ook nog eens minder als zijn bod van 2.40.
Over 2 jaar loopt de actie van de stichting af en meneer Slim bezit zomaar 60%.Misschien toch niet. Ik las dat de aandelen van de Stichting geen kapitaal vertegenwoordigen, maar enkel stemrechten. In dat geval wijzigt het optreden van de Stichting niets aan de verhoudingen in het aandeelhouderschap. AMX heeft nog steeds 29,7% van het kapitaal en kan niet bijkopen zonder verplicht te worden een bod uit te brengen.
haas
0
mss dat Kroes Smid (wss inmiddels ook voorzien van 'n gehoorapparaat op haar GSM?)
er nog wat over kan zeggen ?
de promotor van huis uit in het liberaliseren van alles wat ten nutte van de Samenleving is ?
Kopermans
0
quote:

B_B schreef op 30 aug 2013 om 21:03:


.....
America Movil won’t raise its offer “under any circumstance,” and it won’t agree to any restrictions on its ability to make management decisions if it controls KPN, said Arturo Elias, a vice president of the company’s Telmex unit and Slim’s spokesman and son-in-law.
‘Total Lie’
“The foundation called our offer hostile -- that’s a total lie,” Elias said in a phone interview. “It’s been discussed with management, with the board and with the Dutch government itself, which has been very receptive and favorable, receiving us with open arms.”
America Movil had meetings with KPN as recently as yesterday and believed discussions were proceeding well until the foundation’s “surprising announcement,” Elias said. There are no other meetings scheduled, he said. Elias said he didn’t know if there were any specific commitments KPN was requesting for employees, executives, shareholders or the government.
“We gave both KPN and America Movil (AMXL) a bit of a push to come to a good agreement,” Schraven said. “We want as quickly as possible this to lead to concrete results.”
In a statement, America Movil said its Aug. 9 announcement of its bid intention followed consultations with KPN and is “contrary to what has been stated by the foundation.” America Movil had “substantive discussions” with KPN as recently as this week and “further meetings were scheduled to take place today,” it said.
.....

www.bloomberg.com/news/2013-08-30/kpn...


Zeer interessante eerste paragraaf.

Want dat is wellicht de kern van de lopende onderhandeling: de waarde van KPN wordt vandaag voor AMX (en voor elke andere eventuele overnemer) beperkt door het bestaan van de Stichting, die haar beleidsmarge als eigenaar van KPN op elk ogenblik zou kunnen inperken. Hetgeen de Stichting zelf nu met enige nadruk heeft geïllustreerd.

Die onderhandeling is nodig, want de Stichting ontleent haar rechten aan een overeenkomst, niet aan de statuten van KPN, lijkt me. Die overeenkomst kan je vanuit KPN niet eenzijdig opzeggen, neem ik dan aan, ook als je 95% van de aandelen hebt.

Naarmate de onderhandelingen resulteren in een voor AMX werkzame aanpassing van de rol van de Stichting in het beheer van KPN, zal AMX ook haar bod verhogen in de richting van de werkelijke waarde van het bedrijf.

Onderhandelingen (en daarbij horen ook relationeren met een aantal stakeholders, zoals in de voorbije week gebeurde) zijn bovendien de beste keuze voor AMX omdat juridische stappen tegen de beschermingsconstructie maandenlang zouden aanslepen. Dan riskeert AMX de verkoop van E-Plus misschien niet meer zinvol te kunnen tegenhouden.
RAUL
1
quote:

Dutch Buffet schreef op 31 aug 2013 om 10:11:


Wie maakt er een nieuwe draadje aan ?

Dutch, Is al gedaan. Zie KPN , rechts, onder de meest populaire forums van vandaag. Gr. RAUL

PS- Verzoek aan alle overige KPNforum leden : Hier verder niet meer posten
mvliex 1
0
quote:

MerDeNoms schreef op 30 aug 2013 om 23:34:


[...]
Haha, dat is waar ja.
KPN draagt het forum op het moment ;)


Samen met het Imtech-forum is dit leuker, tenenkrommender en lachwekkender dan alle soaps bij elkaar!
;-))
ressiva_
0
Slim zal wel moeten als hij ooit vaste voet in Europa wil krijgen. De andere telecom bedrijven
zijn veel te duur en 2,40 a 3,00 is een koopje dat weet hij ook wel. Hij heeft nooit gedacht dat hij zo weinig behoefde te betalen. En als hij niet meer wil betalen dan 2,40 dan blijft KPN gewoon en staat het aandeel binnen een jaar ook op 4 of hoger.
seveneleven
0
quote:

Blutter schreef op 31 aug 2013 om 09:46:


De Belgen zijn slimmer dan de Hollanders.
De Belgische regering overweegt een klein deel van haar belang in Belgacom te verkopen, maar houdt vast aan een meerderheidsbelang in het telecombedrijf. Dat meldde de Belgische krant De Tijd vrijdag.

De regering-Di Rupo zou overwegen haar belang terug te brengen van 53,5 procent naar 50 procent plus één aandeel. De verkoop, die tegen de huidige beurskoers 215 miljoen euro zou opbrengen, moet helpen de Belgische staatsschuld te verkleinen.

Bij een verdere afname van het belang zou de Belgische overheid een deel van het dividend dat het telecomconcern jaarlijks uitkeert verliezen. De afgelopen jaren leverde het dividend de Belgische schatkist jaarlijks zo'n 400 miljoen euro op.

bron: www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie...


Of de Belgen slimmer zijn, daar ga ik niet over discussiëren, maar dat denk ik niet.

De reden waarom Di Rupo hieraan vasthoudt is niet enkel dat dividend, of toch niet in hoofdzaak.
De Open VLD (Liberalen) hebben de voorbije week een voorstel gelanceerd om van de bedrijven waar de staat + 50% aandelen heeft, dit terug te brengen onder de 50%.
Waarom? Het salaris van zo'n CEO is nu meer dan een half miljoen euro. De SPA (Vlaamse Socialisten) willen de salarissen van de CEO's van zulke bedrijven in de toekomst beperken.
De CEO van zulk bedrijf zal in de toekomst "maar max 290.000€" meer mogen gaan verdienen. De CEO die er niet mee akkoord gaat zal mogen opstappen.

Als het voorstel van de liberalen werd aanvaard en het belang van de staat - 50% werd, had de staat geen meerderheid meer in zulke bedrijven en zou er niets veranderen.
Vanuit het standpunt dat er tot hiertoe zwaar is bespaard, en de komende 9 jaren in België om aan de EU norm te voldoen, ieder jaar nog zo'n 3.5 miljard zal moeten bespaard worden, hebben de Vlaamse socialisten zich zwaar tegen het voorstel van de Open VLD verzet.
Tot hiertoe hebben de socialisten daar een stokje voor gestoken en hebben ze hun slag (voorlopig) thuis gehaald.

De krant "de tijd" (waar ik niet echt hoog mee oploop), geeft het anders weer, maar het niet terugschroeven van het belang van de staat in bepaalde bedrijven heeft in hoofdzaak te maken met de salarissen van die CEO's die zullen aangepast worden.

Dit ter info. Jij kunt dit niet weten, maar dat "De Tijd" hierover met geen woord rept, zegt voor mij weer genoeg over "De Tijd."
B_B
0
quote:

B_B schreef op 28 aug 2013 om 15:48:


[...]

Er komt geen aanval op Syrië.
Wat was dagen lang het belangrijkste nieuws voor de Syrië gifgas aanval?

Syrië is een afleidingsmanoeuvre.
De fout die Obama heeft gemaakt in Egypte gaan ze nu uit de spotlight weer recht zetten.


Egypt shortens curfew hours
2013-09-01 01:26:54
CAIRO, Aug. 31 (Xinhua) -- Egypt's cabinet decided on Saturday to shorten the curfew imposed on the country's 14 governorates by two hours, state-run news MENA news agency reported.
.....
news.xinhuanet.com/english/world/2013...
2.678 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 129 130 131 132 133 134 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

KPN Koninklijke Meer »

Koers 2,611   Verschil -0,01 (-0,42%)
Laag 2,605   Volume 12.860.636
Hoog 2,641   Gem. Volume 13.017.923
13-dec-19 17:35
label premium

KPN perst meer winst uit minder omzet

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's