Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Alsnog een eindejaarsrally?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 december 2015 09:20
    las dat Roemenië geldzorgen heeft vanwege de ontkoppeling van ZwFr en Euro wat negatieve invloed heeft gehad op hypothecaire schulden. Belangrijke Oostenrijkse banken zijn de klos; Griekse en Italiaanse banken zijn ook de klos. Er wordt aan gewerkt om het allemaal recht te breien en ook om het buiten het politieke rumoer te houden. Over Italiaanse banken lees ik dat gezonde banken de slechte banken moeten bijstaan. Dat op de valreep. Ondanks kritiek op de Baltic Dry Index, die index staat historisch laag, op hoogte 1980 of daaromtrent. Geeft te denken. Of zijn watervliegtuigen nu in de mode voor transport?
  2. [verwijderd] 21 december 2015 12:16
    Gezien de meeste professionele beleggers deze week in Kerstvakantie gaan, verwacht ik geen eindejaarsrally meer. Het begin van een nieuw jaar met nieuwe en frisse moed, kan echter wel een sterk begin aan 2016 geven.
    Zalig Kerstfeest en een gelukkig, gezond en winstgevend 2016 toegewenst aan iedereen.

    Cas
  3. Maan Arkenbosch 21 december 2015 19:35
    Eindejaars rally of glijbaan? De lage omzetten kunnen voor niet serieuze uitslagen zorgen.De $ junk emerging high yield bond-fondsen kunnen begin januari een indirecte valuta knaller omlaag geven.De bankleningen onder elkaar zorgen dan voor een giftige cocktail.Banken runs om $, goud en zilver om te wisselen, vooral in Zuid
  4. Maan Arkenbosch 21 december 2015 19:48
    Eindejaars rally of glijbaan? De lage omzetten kunnen voor niet serieuze uitslagen zorgen.De $ junk emerging high yield bond-fondsen kunnen begin januari een indirecte valuta knaller omlaag geven.De bankleningen onder elkaar zorgen dan voor een giftige cocktail.Banken runs om $, goud en zilver om te wisselen, vooral in Zuid Amerika destabiliseert te zaak nog meer.Invoer contingenteringen liggen op de loer en dus ook marge versmalling en onderbezetting.Sociale onrust is dan de kers op de chaos taart.De risico-s van de extreem lage kapitaal-markt leningen zullen de Centrale banken in de wielen rijden.Aan de grafieken is te zien dat de grote jongens volop verkopen bij pieken en dat de kleine pietjes met hun late aankopen het haasje zijn.Let vooral op de omzet volumes. En...goud, zilver. Alleen kijken naar onroerend goed met een lage L.T.V. verhouding, want de huren gaan omlaag en de bankrente opslag en extra aflossingen, roomt veel af.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links