Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen lager richting banencijfer VS

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 september 2015 12:20
    Uitgerekend ing geeft een foutieve advies verhoging voor Delta wat een gepruts of is dat opzettelijk weer bedoeld Wie moet je nog vertrouwen in deze turbulente wereld waarin de W.O. 3 dichterbij gaat komen als ze het vluchtelingen/geld probleem niet oplossen.. In Brussel daar slapen ze verder met al die geleerde koppen die op tilt staan!!!
  2. Twijfels 4 september 2015 13:49
    Eerst verzinnen ze de vreemdste meetmethodes om een zo laag mogelijke werkeloosheid te meten, dan is dit getal eindelijk belachelijk laag, durven ze er niet naar te handelen. Natuurlijk snap ik dat want ze weten heel goed hoe de steel in de vork steekt. Ze blijven met een gevoel zitten dat het nog niet helemaal in orde is. Maar dat komt omdat zij deze hele nep zooi veroorzaakt hebben!

    Wat maakt 5,3% of 5,2% of 5,5% nu uit om naar 0,25% rente te gaan? Geen ene moer. Stel dat de economie daadwerkelijk na de recessie zonder gemanipuleer op stoom was gekomen en dat de werkeloosheid van dik 10% naar 5,5% was gegaan. Dan maakte nu 1% rente verhoging ook niets uit. Maar feit is dat 1% rente de USA direct terug kiept in recessie en USA gelijk daarna bankroet is. Wat zeg ik, ze hebben nu nog altijd 40 miljard per maand te kort. En dat is het goede nieuws, het was veel slechter!
  3. [verwijderd] 4 september 2015 17:34
    Ja,,,die yanks willen wel een rente verhoging toe passen maar ze weten niet waarom ze dat doen
    Ook weten zij dat als je de rente op laat schroeven dat je dan je economische doelstelling niet meer haalt tot nu toe hebben die verlagingen reeks altijd goed gedaan..... Bovendien schiet er niemand iets mee op dan alleen dat de banken meer ontvangen Dan kunnen ze dit op een hoop gooien bij het oud papier want de geldbriefjes die worden totaal niets meer waard al waren ze dat nu al niet meer....
    Vandaag eindigen we wederom flink in het rood vanwege het aankomend weekend en waarschijnlijk zal de wereld wel dan vergaan daarna,,, vandaar dat beleggers nog snel aandelen verkopen om te overleven......
    De zielige figuren!!!!!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links