Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Franks kooptips

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 oktober 2012 11:11
    Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die Armstrong verdedigen Cees. Die man is een cheat en het is niet meer dan terecht dat hij gepakt wordt. Dat hij zoveel goeds heeft gedaan voor kankerpatienten staat daar helemaal los van.

    Als ik 's nachts jouw villa helemaal leeg haal dan moet ik toch ook gewoon gestraft worden? Of ga je mij dan verdedigen omdat ik de Cliniclowns steun?
  2. clever 29 oktober 2012 11:35
    Volgens mij slik of rook jij ook iets wat op de verboden lijst staat Cees.
    Een koop op DELL bijv? De chart spreekt boekdelen lijkt me. Aandelen zijn duur. Dat zal over een paar maanden blijken als iedereen duidelijk is dat we momenteel te maken hebben met een zeer zeer scherpe terugval in de economie. Neem jij nog een upper, dan schenk ik straks alvast in want de 5 zit weer in de klok (11.35)
  3. frank2you 29 oktober 2012 12:49
    quote:

    Rosser schreef op 29 oktober 2012 11:11:

    Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die Armstrong verdedigen Cees. Die man is een cheat en het is niet meer dan terecht dat hij gepakt wordt. Dat hij zoveel goeds heeft gedaan voor kankerpatienten staat daar helemaal los van.

    Als ik 's nachts jouw villa helemaal leeg haal dan moet ik toch ook gewoon gestraft worden? Of ga je mij dan verdedigen omdat ik de Cliniclowns steun?
    Ik begrijp het wel Rosser, het grote merendeel van de topwielrenners zit aan de epo of andere nieuwere vooruitstrevende middelen en Armstrong wordt als zondebok gebruikt. De jacht tegen doping is als de jacht tegen drugs....een verloren zaak......vrijgeven en/of reguleren is de oplossing.
  4. [verwijderd] 29 oktober 2012 13:43
    quote:

    frank2you schreef op 29 oktober 2012 12:49:

    [...]

    Ik begrijp het wel Rosser, het grote merendeel van de topwielrenners zit aan de epo of andere nieuwere vooruitstrevende middelen en Armstrong wordt als zondebok gebruikt. De jacht tegen doping is als de jacht tegen drugs....een verloren zaak......vrijgeven en/of reguleren is de oplossing.
    Tuurlijk, misschien 90% gebruikt maar de rest probeerde het wel volgens de regels te doen. Armstrong is geen zondebok maar een zonnenkoning. Jarenlang iedereen intimideren en ijskoud liegen dat hij niet gebruikt. He had it coming, veel vijanden gemaakt. Neemt niet weg dat de hele wielerwereld doorgelicht moet worden (UCI, etc.)

    Wat mij vooral tegenstaat is dat veel mensen die hem verdedigen zijn strijd tegen kanker aanhalen. Heeft er niets mee te maken. Elke crimineel heeft zijn goede kanten, neemt niet weg dat een dader nog altijd een dader is.
  5. forum rang 7 handyman6 29 oktober 2012 15:55
    Eigenlijk is het met doping en topsport heel simpel:of je gebruikt en wint af en toe een prijs/medaille,of je gebruikt niet en dan wint er altijd iemand die het wel doet en er(voorlopig) mee weg komt!
    Je kop in het zand steken en er niks meer over horen willen,of over zuivere topsport dromen,is net zoiets als nog steeds in Sinterklaas willen geloven,op late leeftijd ,omdat je het feestje zo leuk vind:kinderachtig!
    Reken maar dat alle topsport(voetbal,tennis,zwemmen,schaatsen,atletiek! etcetc) die ook duurtesport is ,aan dopinggebruik onderhevig is ,en wel op zeer grote schaal,vrees ik:want ,je traint je suf en de spuiter pakt mooi de medailles...grH6
  6. [verwijderd] 29 oktober 2012 17:45
    Zoals gebruikelijk slechts ter kennisgeving een zeer leeswaardig artikel met een analyse over Armstrong waar ik het geheel mee eens ben, al is het alleen maar om de feiten, wat ik ervan begrijp, dat er wel een rapport is, maar er nooit een spoor van bewijs - anders uiteraard dan bij de heer Berlosconi die een leger van topadvocaten paraat heeft staan om “schande” te roepen - van doping bij een voormalige epo gebruiker wegens kanker gevonden is, en dat er geen wielrenner alleen maar met doping ooit een tour zou kunnen winnen, laat staan meerdere tours, en een interessante verwijzing naar een leeswaardige weblink over Behavioral Finance, dat ik hopelijk nog voor de kerst zal doornemen, in welk leeswaardige rapport de naam Kraus opvalt, die ooit gezegd heeft “Lord, forgive them, for they know what they do!” en “Stupidity is an elemental force for which no earthquake is a match.”

    Over het feit dat waarschijnlijk niemand zich kon en kan voorstellen dat ineens bijna iedereen om geheel onbegrijpelijke redenen, het is helaas even niet anders, met zijn of haar vette vingers aan een groot of klein scherm wil zitten las ik in een “kwaliteitskrant” van 20 oktober 2012 op pagina 23 in de rubriek “De beursweek” het artikel “Techgiganten op drift in gadgetseizoen” dat als volgt begint:

    De cijfers van de grote technologiebedrijven vallen tegen, aan het begin van een nieuwe tablet-oorlog.
    Door onze redacteur
    MARC HIJINK
    NEW YORK. Arme Amerikaanse consument. Dit najaar ben je het middelpunt van de strijd tussen de grote technologiebedrijven. Na de stortvloed aan commercials voor de presidentsverkiezingen volgt het marketingsoffensief van Microsoft, Apple, Google en Amazon. De coolste gadgets vliegen om je oren, terwijl je budget door de economische crisis kleiner is dan ooit. Achter de regen aan nieuwe tablet pc’s schuilt een meer ingrijpende klimaatsverandering die technologiegiganten dwingt om grote risico’s te nemen. Nu consumenten massaal online zijn via smartphone en tablet pc verdwijnen de oude verhoudingen tussen hardware en internetdiensten. Apple, Google en Microsoft zoeken naar dezelfde heilige graal: één ecosysteem van apps en webdiensten, naadloos verweven met alle apparaten in huis.
  7. le cuisinier 30 oktober 2012 02:43
    Zoals meestal zijn de analyses van frank van Dongen scherp,duidelijk en zeer lezemswaardig.
    Ook ik irriteer me aan het fundamengtele inhakken op een der grootste sporters aller tijden. Nette en oh zo rechtschapen burgers zetten deze sportman op een noemer met maffiozi.
    Het is duidelijk dat de gevestigde orde van(Franse)wielrenbonzen zich wild ergerde aan de geweldige prestatie van Armstrong. Hij is de meest geteste renner ooit en nooit is enig hard bewijs gevonden. Iedere etappe een plas en nooit wat ontdekt!

13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links