Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

And the winner is... de euro

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Gökhan Erem

Gökhan Erem is fondsmanager van LeoMontFonds en directeur van LeoMont. Deze onderneming verleent een divers scala aan financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten. Erem is opgeleid tot Certified Market Technician (CMT) en sinds 1994 werkzaam in de financiële sector. Hij werkte onder andere bij ABN Amro, Ra...

Meer over Gökhan Erem

Recente artikelen van Gökhan Erem

  1. jun '16 TA: Europa op de Brexit-drempel 10
  2. jun '16 TA: FTSE en de Brexit 14
  3. jun '16 TA: Het GBP-plan en de Brexit 9

Reacties

27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Orca 18 maart 2011 10:29
    Was dat 'n mooie move op USD/JPY o/n of niet? Zat tot m'n nek afgevuld te wachten tot de BoJ/G7 hun lullepot van gister zouden gaan waarmaken. Heerlijk. Ik durf 't wedje aan dat we 86 gaan zien op dat pair. 70 is ook goed, zijn allle indexen roadkill, maar eerst 86. De JPY blijft tenslotte een rukmunt, laten we wel wezen.
    En mbt de moral hazard van interveniëren, lees Mish, ben 't 100% met 'm eens tinyurl.com/4dxzbeg
    De hele toestand op a.l.l.e.s. is te ziek voor woorden. Op zo'n beetje alle grafieken ook major damage. Hoe ze dit gaan rechtbreien zie ik niet, maar ik laat 't ze graag proberen. Unleash the fury.
  2. [verwijderd] 18 maart 2011 10:30
    @Keez, ik reageer maar onder dit artikel omdat uw reactie bij het artikel van gisteren inmiddels van de voorpagina is verschoven. Uw ascending triangle, ja ik zag hem ook, vandaar dat ik de voorwaarde stelde dat we boven 1,37 moesten blijven tegen op en top gisteren. En vandaar mijn opmerking eerder deze week over dat we in de clustering van maandag tm woensddag moesten blijven zitten om geen veranderingvan scenario te hebben. Even een analyse van dit patroon. Ze zijn het sterkst als ze naar beneden uitbreken bij 2/3 to 3/4 afstand tussen het begin en de apex van de convergerende lijnen. Als dit niet gebeurt, zoals nu, en we lopen er aan de boven kant uit, levert dat veelal een steilere hellingshoek op voor de stijging. De gedacht er achter is dat dan de steeds hoger liggende bodems goede steun mee brengen en de verkopers eruit gesqueezed worden doordat kopers blijven liften. Op die fiets hebben we denk ik de dreiging overleefd en maken we ons op voor een overtuigende aanval op de 1,4280 and beyond.
  3. kolenboer 18 maart 2011 11:16
    quote:

    Erem schreef op 18 maart 2011 10:42:

    Yes sir. Dat is het idee, target 1,48 -1,50 maar niet deze maandag al he.
    Bedankt en dat het niet maandag is begrijp ik maar ik heb de tijd. Ik zit al wekenlang long en dat blijf ik. Al is het soms wel spannend met een hefboom van 50. Er ligt wel een stoploss onder maar die ligt ver weg, tot nu toe telkens nog ver genoeg.
  4. [verwijderd] 18 maart 2011 11:25
    Dank Gökhan voor je reactie en aanvullende technische kennis. In mijn plaatje istie er nog niet van boven uitgeklommen, maar of er hier nog één lezer is die denkt dattie er vóór de apex van onderen uitvalt... en dat nog komt schrijven..? De apex ligt ook wel verbijsterend netjes op... afijn, we gaan het zien.

    GRRRS
  5. [verwijderd] 18 maart 2011 12:42
    1.4280 is denk ik binnen handbereik enmet de huidige ontwikkelingen een feit voordat de maand om is. die 1,48 hangt af van hoe we met de 1,4280 afrekenen, geweldadig en explosief dan snel, maar geval van move naa 1.44 en weer pullback dan wat langer maar daar kom ik vanzelf op terug, het idee is nu 1,4280 aan te vall voor de eerste keer. stapje voor stapje waarde Gezellig.
  6. kolenboer 18 maart 2011 16:39
    Erem,

    Wat stijgt er nu sneller denk je? De euro/yen of de Euro/dollar? De euro/yen staat nu 3% plus.

    Jij zegt dat de Yen gaat stijgen t.o.v. de dollar maar gaat dat de yen daalt t.o.v de euro.

    Dat zou betekenen dat de euro/dollar sneller zal stijgen dan de euro/yen.

    Of zie ik het nu helemaal verkeeerd? Vandaag stijgt juist de euro/yen veel sneller.

    Help me even alsutblieft. Ik kom er niet meer uit.
27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links