Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ik ben bekeerd

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Richard Abma

Richard Abma is werkzaam als asset manager bij OHV vermogensbeheer. Abma is financieel econoom en draagt de titel Chartered Market Technician (CMT). Zowel technisch als fundamenteel kan hij daardoor een scherp oordeel vellen over de financile markten. Richard heeft in het verleden meegewerkt aan het ontwikkelen ...

Meer over Richard Abma

Recente artikelen van Richard Abma

  1. okt '13 Groei industrie, groei! 1
  2. okt '13 Zwak fundament 5
  3. okt '13 Oost West Zuid Slecht 5

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 januari 2011 14:25
    Jammer van de 'interne factoren', 'deadly crosses' en de heer Hindenburg; die werken blijkbaar onvoldoende. Dat zal zeker rendement gekost hebben. Weer een les geleerd: niet alleen op 'interne factoren' sturen, maar ook op 'gezond verstand' Wel een eerlijk verhaal, dus veel succes in 2011
  2. [verwijderd] 5 januari 2011 15:10
    Beste Richard,

    Je schrijft'ík ben bekeerd', maar je zou beter kunnen schrijven dat je er gewoon het hele jaar volledig naast zat met je negatieve stukjes en je zou je af moeten vragen of je nog wel schriftelijke bijdrages zou moeten gaan leveren in de toekomst. Ik respecteer ieders mening, maar met zoveel overtuiging dingen verkondigen die je gewoon niet kan weten voegt echt weinig toe. Overigens was je niet de enige, want vriend Dick Otto kon er ook wat van... Gelukkig heb ik contrair op jullie gehandeld en dat heeft mij een winst opgeleverd van ongeveer 40% in de afgelopen 2 jaar.
    Mvg.
    Eddie Smac
  3. [verwijderd] 5 januari 2011 17:53
    Posters 2 en 3, we hebben het nu wel gezien met dit soort populistische azijnreacties, kom eens met iets origineels aub.

    BTW Contrair handelen op basis van columns / analisten opinies maakt je per definitie ongeloofwaardig, het Richard bashen maakt je ook nog eens tot een droeve reaguurder.

  4. [verwijderd] 5 januari 2011 18:22
    Ik vermoed dat Jean Tsunami een alias is voor Richard Abma ;-)

    dit is geen populistische azijnreactie, het is gewoon de reactie die je krijgt als je zo langdurig zo negatief en met zo veel overtuiging schrijft. En natuurlijk heb ik niet bewust contrair op jou gehandeld, dat zou inderdaad ongeloofwaardig zijn. Laat ik het beter omschrijven, gelukkig zijn er mensen die niet af zijn gegaan op jouw doemscenario's en dus een goed rendement hebben kunnen maken.
  5. [verwijderd] 5 januari 2011 20:56
    Mijn voorspelling: aandelen stijgen nog een kwartaal wegens het toestromen van kapitaal van partijen die vorig jaar de onzekerheden hebben afgewacht en nu weer toehappen op betere macrocijfers en bedrijfswinsten. Daarna knappen een flink aantal bubbels (grondstoffen, edelmetalen) en in combinatie met grote onzekerheden en beroering op de obligatiemarkt (herfinanciering Spanje en Italie) zakken de beurzen weer zo'n 20% terug.
  6. [verwijderd] 6 januari 2011 09:26
    quote:

    Eddie Smac schreef op 5 januari 2011 15:10:

    Beste Richard,

    Je schrijft'ík ben bekeerd', maar je zou beter kunnen schrijven dat je er gewoon het hele jaar volledig naast zat met je negatieve stukjes en je zou je af moeten vragen of je nog wel schriftelijke bijdrages zou moeten gaan leveren in de toekomst.
    Je hooeft niks af te vragen hoor. Richard Abma gewoon nooit serieus nemen.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links