Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Weerstanden in zicht

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Is de correctie op Wall Street voorbij en staan we aan de vooravond van een nieuwe rally? 24
  2. 09 mei Europese autosector doet inhaalmanoeuvre 16
  3. 08 mei AEX breekt voorgaande top, maar niet gevalideerd 42

Reacties

208 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 december 2020 13:46
    quote:

    PietKeizer schreef op 10 december 2020 13:41:

    [...]ik heb je toen middels grafiekje willen laten zien dat je met Tesla nog moest wachten. Ach wie ben ik. ook vandaag weer kosten wegepist met die wokkels - die met n spikeje naar de 72:op weg leken. Lunchpauze gek#t..
    geen verlies iig is ook wat.. hedentendage. nasdaq wel plus ..
  2. Call me Put 10 december 2020 13:52
    quote:

    wa denkdegezelluf schreef op 10 december 2020 12:26:

    [Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
    Oeps sorry, was niet de bedoeling.

    Henk kun je dit ongedaan maken aub, we hebben een behoorlijk aantal volgers.
    geen grap!
  3. forum rang 6 ttroo 10 december 2020 13:58
    Het is toch eigenlijk ongelooflijk dat de banken met zo veel credits nauwelijks kunnen draaien. Zoveel volumes. In tegen stelling tot goed kope winkels met zeer veel volumes die tegen zeer lage marges zeer goed draaien, kunnen banken dat voor geen meter. Ik heb het al vaak gezegd, maar dit blijft gewoon zeer bizar. Straks ff de presconferentie luisteren van mevrouw. Heeft Ukkie trouwens ook een dame als hoofd van de Centrale Bank? Nee, niet. Ukkie is niet zo sterk met vrouwen op politieke plekken zetten. Europa doet dat veel beter. Just Eat Takeaway heeft duidelijk iets weg van een tech fonds. Ze schieten alle kanten op. Vandaag in het rood, de lantaarn, volgens mij gisteren nog de topper. Akzo. Au. Weerstandje gebroken. ASML eindelijk in het rood. Maar corrigeren doen ze nog niet verder. Randstad blijft boven steun liggen. Galapagos u blijft raad van bestuur en commissarissen betalen voor lagere koersen in return. Shorters houden in dit fonds houden van uw instelling. Adyen. Kunnen ze dit houden. ING aandeelhouders kijk hier goed naar. U betaald u blauw aan de raad van bestuur en commissarissen, maar ze misschien gewoon een betaal platform a la Adyen. Voor de 2e keer. En inmiddels is de Beurswaarde van de 2e keer, bijna 2x zo groot als ING. U leest ze nog steeds, die mooie verhalen van kansen, bedreigingen, sterkte, zwaktes. Mooie verhalen, maar ze kunnen niet eens een betaal platform a la Adyen ontdekken. Het is geen voetbal club of zo. Makkelijker is natuurlijk om elke maand te cashen de bank accounts. Maar ook daar mee kunnen ze niet eens goede scores laten zien. Jammer. Maar ABN heeft het ook gemist. Maar dat zijn (oude) ambtenaren. Dat is wel een verschil! Verder weinig vuurwerk voorlopig lijkt Amerika nog voor het meest vuurwerk te zorgen. Alhoewel, ik zie dat de Dow Jones future op +2 staat / stond. Stieren blijven rennen. Want beren zijn al lang van het toneel verdwenen.
  4. forum rang 6 ttroo 10 december 2020 14:20
    En ja. Uw buurvrouw had inderdaad het ECB besluit kunnen doen en nemen. Gewoon alles bij het zelfde houden qua interest en verder zo veel mogelijk (blijven) verruimen. Daarvoor was uw buurvrouw fantastisch in geweest. Het scheelt een enorme berg met geld. Ze, de ECB, proberen te overklassen met zeven punten. Maar uw buurvrouw kan ook gewoon een nulletje er bij zetten op het geld creatie knopje. Dat maakt trouwens veel meer impact dan wat de ECB heeft gedaan. U kunt uw andere buurvrouw hoofd maken van ING, Fugro en Aegon. Want wat hebben die fondsen de afgelopen tijd gepresteeerd? Nauwelijks iets. Dat scheelt u ook bakken met geld. Ik schat zo maar in dat dit tussen de 50 en 100 miljoen euro per jaar zou schelen. En het resultaat van deze buurvrouw kan niet heel veel slechter worden, dan wat deze fondsen hebben laten zien over de afgelopen 3 a 5 jaren en dat ook nog eens in de top economie ever!
208 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links