Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 26,560 26 apr 2024 17:16
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 26,380 - 26,800
  • 43.266 Gem. (3M) 81,7K

Galapagos juni 2020

7.234 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 362 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Beurskingpin 4 juni 2020 18:58
    quote:

    KoenCr schreef op 4 juni 2020 18:33:

    awel, ik ben ook zwaar teleurgesteld, hadden we pakweg 2 weken geleden zowat in elk ander aandeel geinvesteerd hadden we een verschil van vlotjes +10-20% !
    Aan janken hebben we niets dus ik ben op zoek naar verklaringen. Ik wil ook niet blind zijn dus heb hier jullie advies nodig.
    - Filgotinib, we weten nu dat het veilig is en dat het werkt echter hoe goed werkt het? En wat doet dit medicijn tov andere medicijnen, zowel already on the market als in de pipeline? Ik heb mij ooit blindgestaard op Jetrea. Phase after phase superresultaten, supermedicijn maar commercieel een flop omdat de hele waardeketen (artsen/specialisten) aan andere medicijnen/behandelingen veel meer kon verdienen. Kortom zien we hier niets over het hoofd dat Filgo toch niet die blockbuster zou kunnen worden zoals iedereen verwacht? Indien not best in class is 3miljard volgens mij idd te hoog gegrepen en zullen we tevreden moeten zijn met veel veel minder... (zelfs opletten dat we uit de kosten geraken ;-))
    Zucht..je vind jezelf vast fantastisch met zo'n waardeloos tekstje..
  2. Justgive 4 juni 2020 19:00
    Ik heb het ondertussen gehad met iedereens persoonlijke mening waarom het bestuur aandelen verkoopt. Weinig vertrouwen, voorkennis, etc...
    Als iemand aandelen wil kopen/verkopen is dat toch zijn/haar goed recht. Er zitten er hier bij die dagelijks lopen te handelen, zowel short als long in galapagos. Niemand houdt jullie toch tegen?

    Wie weet wat de beweegredenen zijn om wat te verzilveren, maar eigenlijk who cares? Het is niet dat ze allemaal massaal uit Galapagos stappen.
    Enkele bedenkingen:
    Ze hebben of krijgen allen nog genoeg aandelen volgens de huidige plannen. Het is dus niet het einde van de rit, in tegenstelling tot wat sommigen beweren.

    Ze verkopen wel vaker een (groot) deel om het uitvoeren van net die warrants te kunnen financieren (belastingen). Vergeet trouwens niet dat dergelijke beslissingen lang van op voorhand genomen (moeten) worden. Bijgevolg konden ze evenzeer gerekend hebben op een hogere/stabiele koers.

    Ze kunnen nu aan een degelijke prijs serieus innen. Wat als een beurscrash of tweede golf van Covid19 galapagos (en bijgevolg de hele beurs) terug ferm lager duwt, dan hebben ze de kans gemist om stevig te cashen (mogelijks voor een erg lange tijd). Voor eeuwig wachten is ook geen optie. Het sentiment slaat later om exact dezelfde reden om. Als Walid zwaar verkoopt na het eerste jaar vermarkten, heeft iedereen nog maar eens een reden om te denken dat het niet veel beter gaat worden. Het zijn dus eerder de beleggers zelf die gelijk welke reden zoeken om een daling te verklaren, en bijgevolg, nogal weinig vertrouwen hebben.

    Het is tevens een jaarlijks fenomeen en ja, ook vorig jaar was het hier grote paniek. Maar dat uitvergroten van hun beweegredenen tot het onsuccesvol zijn van een medicijn. Kijk eventueel nog eens naar het persbericht van deze morgen. :)
    Van bepaalde types verwacht ik dat hier, maar dat iedereen zich zomaar van de wijs laat brengen, ongezien.

    Nog 3 maanden en dan beginnen we eindelijk aan de verkoop van het eerste medicijn + more to come. Doe er uw voordeel mee!

    Gegroet, ik ga aan de wijn.
  3. [verwijderd] 4 juni 2020 19:08
    quote:

    Bruyne schreef op 4 juni 2020 19:04:

    Ik ken er een die liep te roepen dat hij Gala nooit zou verkopen onder de 300, toch heeft hij het hazenpad gekozen,. Ieder heeft wel zijn reden... Misschien zit Walid in een zware echtscheiding, of heeft hij een droomhuis gevonden. You never know.
    Heeft die dat niet een keer of 300000000 geropen ?
  4. BIOcoin 4 juni 2020 19:09
    Mijn geduld is op... Na de volgende stijging, verkoop ik... In US naar 172.. Ze gaan zeker naar 165.. K heb mijn les geleerd.. Investeren in rendabele bedrijven.. Tijdens de stijging van alle beurzen... Ken ik vele bedrijven die het beter hgedaan hebben... Uiteindelijk kijkt iedereen naar zijn geld..
  5. [verwijderd] 4 juni 2020 19:10
    quote:

    Reply schreef op 4 juni 2020 18:46:

    [...]

    Niet teveel waarde aan hechten. Sluit Galapagos vanavond in de US alsnog op $ 205,- en openen we morgen hier op de beurs aldus rond € 183,- dan twittert Nico er vlotjes weer een andere mogelijkheid achterna van wanneer terug boven € 184,- weer EL kansen enzo. Zo gaat het elke keer weer, neerwaarts of opwaarts, er komt altijd weer een "verklaring" en/of volgende "mogelijkheid" achteraan.
    Lol.

    Pas maar op hoor, of mijn kwelgeestje zal ook op U boos worden !
  6. forum rang 5 Ayous 4 juni 2020 19:12
    quote:

    BIOcoin schreef op 4 juni 2020 19:09:

    Mijn geduld is op... Na de volgende stijging, verkoop ik... In US naar 172.. Ze gaan zeker naar 165.. K heb mijn les geleerd.. Investeren in rendabele bedrijven.. Tijdens de stijging van alle beurzen... Ken ik vele bedrijven die het beter hgedaan hebben... Uiteindelijk kijkt iedereen naar zijn geld..
    Zal je altijd zien, mis je net de boot. Er was vandaag ergens een artikel dat de hele sector te hoog is gewaardeerd. Dan worden de hoog risico broeders als eerste gedumpt natuurlijk.
  7. [verwijderd] 4 juni 2020 19:22
    quote:

    Galapapositief schreef op 4 juni 2020 19:12:

    Haha. Lekker hier.

    Gilead overigens groen.
    Ik troost mij maar met de gedachte dat er bij argen x richting slot ook een paar euros afgingen
    heel even zelfs acht onder hun top, zelfs meer dan bij gala. Ook morphosys deed het niet goed, ucb was vrij stabiel.
  8. ElCajon 4 juni 2020 19:23
    beste allemaal,

    Vandaag frustrerende dag en ik probeer zoveel mogelijk naar de feiten te blijven kijken.
    Die zijn niet veranderd, maar wel verbeterd.

    Aantal zaken die ik graag nog even onder de aandacht breng:
    - het is zo goed als zeker dat er goedkeuring komt voor Filgotinib RA, dit houdt in dat Galapagos wederom een behoorlijke milestone mag ontvangen. Initieel 300-400 miljoen en kan volgens mij oplopen tot 1,1 miljard (correct me, if I am wrong). Ofwel binnenkort staat er geen 5,7 miljard cash maar 6,1 miljard euro cash. Dan gaan we toch echt richting die 100 euro per aandeel.
    - via bevriende en zeer gewaardeerde analist, mbt verkoop aandelen van CMO. Voor de aankoop van die warrants heeft hij waarschijnlijk geld moeten lenen om die te kopen en moet hij over de winst afrekenen.

    Wordt vervolgd
  9. forum rang 6 Goudmijn64 4 juni 2020 19:28
    helaas ook geen steun voor de koers vanuit Amerika.
    De koers kent slechts 1 richting vandaag. Inmiddels $ 196,00 dollar.
    Ik ga morgen uit van een technisch herstel. We sloten vorige week vrijdag af met een koers van 182 euro, ik verwacht een herstel morgen van 178 euro. Net als bij een stijging is de daling ook geen rechte lijn.
  10. BIOcoin 4 juni 2020 19:31
    quote:

    Ayous schreef op 4 juni 2020 19:12:

    [...]

    Zal je altijd zien, mis je net de boot. Er was vandaag ergens een artikel dat de hele sector te hoog is gewaardeerd. Dan worden de hoog risico broeders als eerste gedumpt natuurlijk.
    Te hoog... Dat is enkel bij galapagos.precies .. Kijk eens verder.. K volg veel Bio bedrijven..Er zijn er vele goeie op de wereld he.. K verlies veel tijd met galapagos..
    Argenx... Super respekt.. T allerbelangrijkste... Tijdens het herstel moet je bij de top zijn.. Dit is galapagos vooral niet. Altijd maar wachten of onduidelijkheid.. Bij de volgende stijging ga k mee maar nadien over naar andere.. Als de corona terug komt... Cash
7.234 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 362 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links