Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dik-hout-zaagt-men-planken tech

Dik-hout-zaagt-men-planken tech

De scores weet u te vinden, het gras is vandaag minder groen op Wall Street. Vooral technologie krijgt ervan langs. Blue chips blijven beter liggen. Ik kom de nieuwtjes nu pas tegen - ze zijn niet van de daken geschreeuwd vandaag - maar dit kunnen triggers voor de sell-off zijn, of in ieder geval een rol spelen.

Of u de linkjes nou wel of niet open krijgt, u weet denk ik genoeg (en misschien ook waarom ASML er vandaag ook zo van langs kreeg). China gaat Het Zelf Doen. Zat er zeker in en moet ook wel? Huawei zou bijvoorbeeld over een paar maanden al door zijn chips heen zijn en kan geen nieuwe meer kopen in het westen.

Dit heeft het sentiment zeker ook niet bevorderd, Ciena levert een kwart van haar waarde in. Dan die eeuwige vraag waar nooit een antwoord op is: is dit een daling, dip, een correctie, begin neergaande trend, bear market of zelfs krach? Dat tech hoog staat is denk ik duidelijk met zo'n dik-hout-dag.  

Morgen zien we verder. September is nu echt begonnen.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

 1. 16:55 Drie Dwaze Dollar Dagen
 2. 16:20 Waar bemoeit Fed zich eigenlijk mee? 1
 3. 16:00 De kinderrubriek met bitcoin, Tesla, Nikola en Hertz 1

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 joostUSA 4 september 2020 07:20
  quote:

  Makita schreef op 3 september 2020 22:57:


  Hopelijk de rotatie naar olie fondsen.


  Lijkt mij ook aannemelijk. Verwacht ook zoals gister gemeld dat dit de dip wel weer was. Rotatie naar cyclische aandelen zorgt er voor dat de index niet enorm verder zal dalen.
  Interessante tijden;)
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare