Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Het oog van de storm?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 april 2016 23:41
    PS

    Tevens door de bank genomen grosso modo globaal toegespitst met name gelet op het gedeelte

    “het is natuurlijk bizar dat de samenleving (de belastingbetaler) eerst banken moet redden en deze banken vervolgens mee helpen aan allerlei belastingontwijkingen.”.

    Aangezien dit in een aaneenschakeling van financiële, monetaire, economische, sociale en last but not least humanitaire crises die de aan de lopende band problemen makende regeringsleiders veroorzaken een bizar feit van de eerste orde is:

    zie hiervoor het eveneens zeer leeswaardige “Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan” artikel in de “kwaliteits” krant het nrc van 9 april 2016 van Joris Luyendijk

    “Panama mag, dus wat houdt ze tegen” over

    “Hoe kun je met jezelf leven, vroeg Joris Luyendijk de bankiers die het ontwijken van belasting faciliteren. Hij sprak diepgelovige mensen die hun moraal op kantoor zonder morren uitschakelen.”

    op

    blendle.com/i/nrc-handelsblad/panama-...

    en het op 9 april 2016 in deze “kwaliteits” krant eveneens zeer leeswaardige “Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan” artikel

    “Het verdriet van Holland” van Tom Lanoye over

    “Begin jaren negentig legden alle Vlaamse politici een cordon sanitaire rondom het extreemrechtse Vlaams Belang. Met succes, constateert Tom Lanoye. Waarom doen de Nederlanders niet hetzelfde met Wilders en zijn PVV?”

    op

    blendle.com/i/nrc-handelsblad/het-ver...
  2. [verwijderd] 11 april 2016 23:49
    PS

    Om de simpele reden dat alle probleempjes in de wereld binnen 1 minuut kunnen worden opgelost:

    iedereen gaat naar zijn of haar buurman en buurvrouw en zegt “Hallo, ik ben de buurman/de buurvrouw.”

    En de buurman/buurvrouw zegt dan

    I)

    Hallo, het is me allemaal wat hoor, dan weer in een aaneenschakeling van crises met Amerika met de een of andere WikiLeaks dit en dan weer met Amerika met de een of andere Panama leaks dat, het is voor de mensen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone met die olifant die in de kamer staat eigenlijk niet meer te behappen, omdat er dus altijd wat is, en hoe is het met u? Wilt u er misschien een kopje thee? Nou, graag. Nu u het zo zegt, het is me allemaal wat hoor, dan weer in een aaneenschakeling van crises met Amerika met de een of andere WikiLeaks dit en dan weer met Amerika met de een of andere Panama leaks dat, het is voor de mensen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone met die olifant die in de kamer staat eigenlijk niet meer te behappen, omdat er dus altijd wat is.

    of

    II)

    Dat weet ik ook wel, maar u stemt op de verkeerde partij, u stemt op de democraten, en die schiet ik wegens het in de Grondwet verankerde recht op zelfverdediging min of meer gelijk van mijn backyard, want zoals de Engelsen op de camping zeggen mijn tent/huis of whatever is mijn kasteel, is mijn backyard mijn land en op de camping dus bijvoorbeeld niet van de Indianen. En uiteraard niet van andersdenkende met hun vlaggen zwaaiende patriotten, communisten, socialisten, kapitalisten, fanatische fundamentalisten, zelfmoordterroristen en dergelijke uit al die andere schurkenstaten die op deze plek van de camping op onze backyards in ons hoekje niets te zoeken hebben, en al helemaal niet van de mensen met een andere kleur die hier in de kantine voor een veel te hoog loon de hamburgers op je bord kwakken en dan verder zitten te niksen, en voor de rest zoeken ze het op de camping maar uit, dus ga van mijn land af!

    Ik zie u iedere dag de vlag hijsen, dus ik weet ook wel dat u van de Republikeinse partij bent waar ze altijd de vlag hijsen, je bent in Amerika immers òf Republikein òf Democraat. Hoe komt u daarbij, ik ben van de Teaparty tegenpartij die vastgoedmagnaat Trump helemaal op de kaart van de wereld gaat zetten,

    waar dan de Nederlands Chinese schrijfster Lulu wang in het hoofdstuk Tussen de Almachtige en een dictator alles over geschreven wat er in de geschiedenis van de mensheid over te schrijven is, namelijk

    Door de promotie van het stamhoofd tot het wereldhoofd kwam men in de knel,

    maar dat is nu juist precies de bedoeling omdat niemand hier iets te zoeken heeft. Dus ik bedoel dus niet zo maar de een of andere zondebokken scorende eenmanssekte, maar de onmogelijke eisen stellende Teaparty tegenpartij die dus de Republikeinse partij en de rest van de wereld in een verlies-verlies situatie met onmogelijke eisen heeft gegijzeld, dus zoals ik al zei ga van mijn land af!

    Maar ik kwam alleen maar zeggen dat ik met u in goede orde een agreement to disagree wil overeenkomen, dus uiteraard het enige dat de mensheid nog rest. Dus dat er verder niets aan de hand is, zodat u wat mij betreft mij dan ook niet van uw land hoeft te schieten, en ik ook u niet van mijn land hoef af te schieten, zodat we eigenlijk in de gewapende vrede de wapens neer kunnen leggen, zeg maar een soort uiteraard niet letterlijke vredespijp kunnen roken en gewoon zoals in de meeste landen van de wereld waar de mensen liever niet met welk wapen dan ook in aanraking komen met een pilsje of wat dan ook gewoon naar de voetbal of whatever op de tv kunnen gaan kijken, u blij en de rest van de wereld blij.

    Dat is wat mij betreft uiteraard helemaal ok, dat is het enige belangrijke programmapunt van de Teaparty partij, dus laat ons in de gewapende vrede met rust, laat ons gewoon in onze backyards in ons hoekje van de camping in ze War on Terror de vlag hijsen en onze rondjes over de camping marcheren voor het geval dat, wat maakt het nou uit, ik ga in goede orde ermee akkoord.

    Het gaat dan ook in een mega-gehypte Koude Oorlog 2.0 zonder de deskundige veiligheidsdiensten met de deskundige James Bonds helemaal om niks, men probeert van ca. 7 miljard mensen via die pruts telefoons van iedereen de gangen na te gaan, wat dus in geen 2000 jaar gaat lukken. Dus waarom niet iedereen even in een minuut in goede orde een agreement to disagree overeenkomt, iedereen op de wereld in goede orde de wapens neerlegt, zodat hierdoor de wereld weer in balans komt en de centjes voor de verreweg grootste al dan niet geheime wapenindustrie for the toys for the boys en girls van het Pentagon in goede orde gebruikt kunnen worden voor zaken waar de mensen WEL iets aan hebben, en de gebouwen van het Pentagon gesloopt of omgebouwd kunnen worden voor een bestemming dat de wereld WEL een toegevoegde waarde kan geven,

    en dan eindelijk in goede orde zonder bemoeienissen van de hiervoor opgerichte organen van de VN de Veiligheidsraad en het Vredespaleis in Den Haag tot het einde der tijden de vrede aanbreekt, en iedereen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone nog lang en gelukkig leefde, mag Joost weten?!?

    Behalve dat dit uiteraard niet in het belang is van de mensen in de bureaucratische ivoren torens die uiteraard i.h.k.v. de werkgelegenheid in een oerwoud van wetten en regels de wetten en regels over de mensen moeten uitstorten zodat niemand het oerwoud meer kan zien!?!
  3. [verwijderd] 11 april 2016 23:51
    PS

    Om de simpele reden dat op grond van de wet van Everitt over de thermodynamica:

    De verwarring in de maatschappij neemt almaar toe. Alleen als iemand of iets buitengewoon hard werkt, kan deze verwarring in een beperkt gebied tot orde gereduceerd worden. Toch zal deze inspanning de totale verwarring in de maatschappij als geheel verder vergroten.

    kan de verwarring in de verschillende maatschappijen almaar toenemen, met name in de hoge lonen landen waar de mensen in het oerwoud van wetten en regels die in het oerwoud vanuit de ivoren torens over hen wordt uitgestort het oerwoud niet meer kunnen zien.

    Om de simpele reden dat olie op het vuur gooien nog nooit 1 (één) probleempje in de geschiedenis van de mensheid heeft opgelost, dient de constatering van de auteur

    “Ook is de ontwijking van de rijke 1% olie op het vuur van onvrede van de overige 99%”

    dan ook met een korreltje zout te worden genomen.

    Maar misschien is dat niet zo, en beslissen de aan de lopende band problemen makende regeringsleiders in de hoge, lage en hongerloontjes landen in het westen voor het in de westerse wereld gebruikelijke recept om olie op het vuur van de onvrede te gooien en gewoon zonder mandaat van de VN en het Vredespaleis in Den Haag voor de derde keer een door westerse mogendheden te beginnen zinloos bloedvergietende wereld oorlog te beginnen, wie zal het na twee door westerse mogendheden begonnen zinloos bloedvergietende wereldoorlogen in de geschiedenis van de mensen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone zeggen.

    Om de simpele reden dat 99,99 % van de probleempjes in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone niet stoppen bij een streepje op de kaart van een landsgrens, zoals het mondiale probleempje van de opwarming van de aarde wegens bijvoorbeeld het tanken van het zwarte goud van de fossiele brandstoffen, en het tot het einde der tijden op een menselijke manier zo snel mogelijk op te lossen probleempje met de vluchtelingenstromen, zullen de streepjes op de kaart rond verschillende eilanden dat men Het Verenigd Koninkrijk noemt 99,99 van de probleempjes in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone niet oplossen.

    Om de simpele reden dat 99,99 % van de probleempjes in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone niet stoppen bij een streepje op de kaart van een landsgrens, zal een paranoïde populistische anti-Europa stemming,

    - van o.m. in naam van de vrijheid van een permanent met artikel 1 van de Grondwet strijdige, permanent verontwaardigd verongelijkte ultra rechtse xenofobe zondebokken scorende eenmanssekte in de zondebokken godsdienstoorlog met een tsunami van meer dan 1 miljard over 1 kam te scheren Moslims moeten de grenzen dicht,

    achter iedere boom staat een zelfmoordterrorist -

    in Europa dan ook 99,99 procent van de probleempjes in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone niet oplossen, en dient dan ook een volksraadpleging hierover door een aan de lopende band problemen veroorzakende regeringsleider voor een exit van het continent Eurazië als een brevet van onvermogen dienen te worden beschouwd.

    Daarentegen is een populistische anti-Europa stemming dan ook, zoals de garagehouder van Herman Finkers dit geheel terecht stelt, hetzelfde als oorlog, waar uiteraard velen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone niet op zitten te wachten.
  4. [verwijderd] 11 april 2016 23:53
    PS

    Het is dan ook tussen de beraadslagingen in de zichzelf met parlementaire enquêtes controlerende Tweede kamer van de soeverein bij een mogelijk over de rest van de wereld uitslaande brand betrokken “soevereine” lidstaat van de EU Nederland tussen de beraadslagingen over de hoofddoekjes in naam van de vrijheid van een permanent verontwaardigd verongelijkte ultra rechtse xenofobe eenmanssekte door in dubieuze afleveringen van dubieuze debiteuren/dubieuze crediteuren,

    die een sigarenwinkel die langer dan een week sigaren wil verkopen uiteraard niet zou veroorzaken,

    voor een mogelijke vrije val van de euro wegens teveel schulden en een gebrek aan vertrouwen in een aaneenschakeling van financiële, monetaire, economische, sociale en last but certainly not least humanitaire crises bijna niemand in de hoge, lage, en hongerloontjes in de eurozone en daarbuiten ontgaan dat dit sinds de scheiding der machten van Montesquieu in een crisis van de Trias Politica,

    zie voor de historische tekst

    users.skynet.be/historia/montesq.html

    na o.m. de uitroeiing van inheemse volkeren als de Indianen, Aboriginals en de Maori’s,

    twee door westerse mogendheden begonnen zinloos bloedvergietende wereldoorlogen,

    de zinloos bloedvergietende dekoloniale oorlogen in bijvoorbeeld Indonesië en Vietnam met het bijverschijnsel in het buurland Cambodja, dat door de VS als aanvoerroute werd gebruikt met de ontwrichtende werking van een machtsvacuüm van dien, in deze chaos door Pol Pot en de zijnen aangerichte killing fields,

    de verplaatsing van de productie naar de lage en hongerloontjes landen,

    de niet door de VN gemandateerde, als een van de weinige landen door Nederland politiek ondersteunde oorlog in Irak met het gevolg van een in de Veiligheidsraad ontstaan machtsvacuüm waarin chief commander Bush na de order

    “Wie in ze war on terror niet voor ons is, is tegen ons”,

    een geloofsgroep van de ene op de andere dag buiten de orde plaatste,

    met het gevolg dat in deze chaos de terreur organiserende organisatie IS de touwtjes in handen kreeg, in welke chaos het regeringsleger van de door Washington als schurk aangewezen dictator Assad met man en macht in een burgeroorlog van iedereen tegen iedereen bezig is law and order te herstellen, met de niet meer in de eigen regio op te vangen vluchtelingenstroom en het als schietschijven voor een terreur organiserende organisatie blootstellen van mensen van dien,

    en de burgeroorlog in Libië van iedereen tegen iedereen, waarin de terreur organiserende organisatie IS de terreur ongestraft kan organiseren, aangezien het westen na het verwijderen van de door het westen als dictator aangewezen kolonel Ghaddafi die met de hand op de oliekraan kennis van zaken van de verschillende bevolkingsgroepen had in de chaos van de rondvliegende kogels op een formeel verzoek van de regering die er uiteraard nu eenmaal in de chaos van een burgeroorlog van iedereen tegen iedereen niet is wacht,

    het probleem is van de aan de lopende band problemen veroorzakende regeringsleiders, die de probleempjes die zij hebben met andere aan de lopende band problemen veroorzakende regeringsleiders met een “Gezeik, in verlies-verlies situaties niemand rijk” politiek niet in het orgaan dat hiervoor is opgericht,

    het Vredespaleis in Den Haag,

    in no-time oplossen.
  5. [verwijderd] 11 april 2016 23:53
    PS

    Zodat de aan de lopende band problemen veroorzakende regeringsleiders dan ook dienen toe te zien dat de mensen in het land dat op de streepjes op de kaart Amerika wordt genoemd in deze crisis van de Trias Polica in een door Coca Cola, McDonald’s, Google, Apple, Microsoft, de sex-industrie, gokpaleizen, en de bierbrouwerijen gesponsorde hap-snap internet en televisie cultuur op de televisie kunnen zien dat degene die in het land dat met de streepjes op de kaart Amerika wordt genoemd veel centjes heeft, hij of zij dan ook de meeste zendtijd op de televisie kan kopen waarin hij of zij in het democratische verkiezingscircus onder het duurzame motto “The winner takes it all” de tegenstander voor rotte vis uitmaakt,

    zodat het nu niet lang meer kan duren dat het populistisch opgewonden standje met een te kort lontje van de vast niet goed magnaat Trump als de populistisch populaire nummer 1 van Amerika annex populistisch populaire chiefcommander van de verreweg sterkste politie-agent van de wereld met de verreweg grootste al dan niet geheime wapenindustrie van de boys en girls van het Pentagon als het populistisch populaire Almachtige hoofd van de wereld ondanks deskundige niet populistisch populaire adviezen om eerst tot tien te tellen in een woedeaanval op het knopje van de atoombommen kan gaan drukken, en het voor iedereen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone einde oefening is.
  6. [verwijderd] 11 april 2016 23:55
    PS

    Om de simpele reden dat er maar 1 de beste van de hele wereld kan zijn en alles nu eenmaal z’n voor- en nadelen heeft en het dan ook dit keer dan geen 4 à 5 jaar van een door westerse mogendheden te beginnen zinloos bloedvergietende wereldoorlog hoeft te duren, kan niemand in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone hier uiteraard bezwaar tegen hebben!

    Om de simpele reden dat een sigarenwinkel die langer dan een week sigaren wil verkopen, in een aaneenschakeling van financiële, monetaire, economische, sociale en last but certainly not least humanitaire crises uiteraard geheel anders dan de aan de lopende band problemen veroorzakende regeringsleiders,

    voor een mogelijke vrije val van de euro wegens teveel schulden en een gebrek aan vertrouwen van de mogelijk over de rest van de wereld uitslaande brand van de euro schulden en vertrouwenscrisis geen dubieuze afleveringen van dubieuze debiteuren/dubieuze crediteuren zou kunnen veroorzaken,

    is het uiteraard voor de meeste mensen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone duidelijk dat de aan de lopende band problemen veroorzakende regeringsleiders van het duidelijke recept van de beroemde Engelse econoom Keynes, de beroemde Nederlandse professor Heertje, en de beroemde Japanse econoom Koo afzien om het inkomen in tijden van oppottingen en schuldsaneringen op 100 te stellen,

    zodat bij een gecontroleerde deflatie een implosie van een uit de hand gierende hyperinflaties wordt voorkomen, zoals in de Grote Depressie tussen twee door westerse mogendheden te beginnen zinloos bloedvergietende wereldoorlogen in gebeurde, waarin bijvoorbeeld Amerika ca. 48% van het inkomen verloor, dat het inkomen afglijdt naar 90, 80, 70, 60, 50, 40, 30, 20, 10, 0.

    Zodat het uiteraard beter is dat de aan de lopende band problemen makende regeringsleiders in het orgaan dat hiervoor is opgericht, het Vredespaleis, de schulden die zij over en weer hebben, tegen elkaar strepen, waarna de aan de lopende band problemen makende regeringsleider alle oorlogophitsende taal verder achterwege laten.

    Dus dit uiteraard maar dan ook geheel in de plaats van het voeren van een door de aan de lopende band problemen veroorzakende regeringsleiders namens de Verenigde Vereniging Van Aan De Lopende Band Problemen Makende Touwtrekkers uitgeschreven touwtrek wedstrijd annex onzinnige valutaoorlog, waarbij uiteraard het land dat met streepjes op de kaart Amerika wordt genoemd met de

    ***gouden dollar***

    onder het duurzame motto

    “The Winner takes it all”

    aan het langste eind trekt, waar uiteraard niemand in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de euro zone bezwaar tegen kan hebben, om de simpele reden dat de in de kamer staande olifant de bezwaren niet in behandeling zal nemen!?!
  7. [verwijderd] 12 april 2016 00:53
    ***BREAKING NEWS***

    ???????????????????????????????????????
    Ruim 1800 bootvluchtelingen gered

    ????????????????????????????????????????
    ?? Op de Middellandse Zee tussen Tunesië
    en Sicilië zijn 1850 bootvluchtelingen
    gered.Er werden acht reddingsoperaties
    uitgevoerd in de Straat van Sicilië.

    Nu het warmer weer wordt,proberen weer
    meer vluchtelingen de oversteek naar
    Sicilië te maken in de hoop Europa te
    bereiken.Vier dagen geleden werden in
    hetzelfde gebied 300 vluchtelingen uit
    zee opgepikt.Die waren in Egypte op de
    boot gestapt om naar het Italiaanse
    eiland te varen.

    Italië heeft nog niet bekendgemaakt
    waar de mensen vandaan komen die
    vandaag werden gered.Ze gaan voor
    eerste opvang naar kampen op Sicilië.
    ????????????????????????????????????????

    ???????????????????????????????????????
    Opnieuw EU-subsidie voor schoolmelk

    ????????????????????????????????????????
    ?? De Europese Unie trekt 250 miljoen
    euro uit voor een nieuw programma voor
    het verstrekken van melk en fruit op
    scholen.Alleen Nederland en Hongarije
    stemden tegen.

    Nederland vond in 2013 al dat zaken als
    schoolmelk beter door de lidstaten zelf
    kunnen worden geregeld.Ondanks de
    tegenstem zal de Europese subsidie hier
    wel worden gebruikt,vooral voor het
    propageren van gezond eten.

    De EU-ministers van Landbouw hebben
    besloten het hele programma van melk en
    fruit voor scholen te combineren.Het
    geld kan ook worden besteed aan zaken
    als een bezoek aan een boerderij.
    ????????????????????????????????????????
  8. [verwijderd] 12 april 2016 13:10
    Met name op aandringen van de gidslanden Nederland en Hongarije is in het EU besluit een clausule opgenomen dat het besluit met terugwerkende kracht voortaan gecombineerd zal zijn met alle zaken die op enigerlei wijze met wapens te maken heeft, welke besluit dezelfde dag door de gezamenlijke regeringsleiders unaniem is ondertekend, en welk besluit de gezamenlijke regeringsleiders dezelfde dag in een aansluitend effectief bezoek aan Washington mondeling hebben toegelicht, waarna Washington dezelfde dag effectief heeft besloten om exact hetzelfde te doen.

    Toen kwam er dezelfde dag een olifant met een lange snuit die blies het hele verhaaltje uit, waarna iedereen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in de eurozone en daarbuiten sindsdien middels programma's die de mensen o.m. met het drinken van melk, het eten vab fruit en het bezoeken van boerderijen zelf zonder wapens, vlaggen en al het overige dat tot zinloos bloedvergietende (wereld)oorlogen leidt kunnen inkleuren nog lang en gelukkig leefden, waar uiteraard niemand in de hoge, lage en hongerloontjes landen in de eurozone en daarbuiten al dan niet in naam van de vrijheid al dan niet in retorische zin al dan niet met agreements to disagree bezwaar tegen kan hebben!
  9. [verwijderd] 12 april 2016 14:13
    "(...) welk besluit dezelfde dag door de voorheen gezamenlijk aan de lopende band problemen makende regeringsleiders unaniem is ondertekend, en welk besluit de voor het eerst in de geschiedenis unanieme gezamenlijke regeringsleiders dezelfde dag in een aansluitend gezamenlijk effectief bezoek zonder gedoe of wat verder dan ook aan Washington mondeling hebben toegelicht, waarna Washington dezelfde dag zonder gedoe of wat verder dan ook effectief heeft besloten om exact hetzelfde te doen.(...)"
  10. [verwijderd] 12 april 2016 17:27
    www.kinderliedjes.info/de-fabeltjeskr...

    DE FABELTJESKRANT
    29 oktober 2015 Laat een reactie achter

    Hallo meneer de Uil waar brengt u ons naar toe?
    Naar Fabeltjesland?
    Eh, ja, naar Fabeltjesland
    En leest u ons dan voor uit de Fabeltjeskrant?
    Ja, ja, uit de Fabeltjeskrant
    Want daarin staat precies vermeld hoe het met de dieren is gesteld
    Echt waar?
    Echt waar
    Echt waar meneer de Uil?
    Mmm
    Want dieren zijn precies als mensen
    Met dezelfde mensen wensen
    En dezelfde mensen streken
    Dat komt allemaal in de krant van Fabeltjesland
    Van Fabeltjesland van Fabeltjesland
    Bronvermelding
    Tekst en muziek: —
    Uitgebracht op: —
    © afbeelding: Fabeltjeskrant

    Jiskefet - Debiteuren Crediteuren - Rampenplan
    www.youtube.com/watch?v=IjcO43lE_MQ
  11. [verwijderd] 13 april 2016 09:00
    haha,ja soms lijkt t wel of al die beurs/economische berichten uit de fabeltjeskrant komen.

    De ene dag STIJGT de beurs doordat de olieprijs HOGER is,en iedereen knikt ja.

    De andere dag DAALT de beurs en dan wordt er gezegd dat dit door de HOGERE olieprijs komt,en iedereen knikt weer trouw ja:-)
  12. [verwijderd] 13 april 2016 10:36
    Europese banken stijgen doordat in ITALIE een badbank opgericht wordt.

    Gaan ze €5 miljard instoppen die dan €360 miljard slechte leningen moet opvangen!

    Zouden ze dat zelf geloven?

    Maar voorlopig knikt iedereen weer ja,juicht een ieder en alles omhoog.

    De kleren van de keizer........:-)
35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links