Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Adempauze voor Amerikaanse aandelen

Analyse door: Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Meer over Wouter Slot

Recente analyses van Wouter Slot

 1. 27 feb Pullback moet eerdere uitbraak bevestigen 102
 2. 20 feb Europese beurzen hebben wind mee 107
 3. 13 feb Nederlandse indices blijven goedgemutst 72

Reacties

219 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Doptieman 7 april 2022 22:13
  quote:

  Doptieman schreef op 7 april 2022 16:35:

  [...]

  Dit mag je rustig strak berekende Premie Absorptie noemen dit AEX nivo rond het slot van de vorige dag!
  Zo vullen de heren die de lootjes verkopen hun zakken en morgen ineens 730 !!
  Met de vandaag goed gevulde zakken morgen weer gratis een flinke stap voorwaarts richting 730 ???
 2. vliegend circusss 7 april 2022 22:55
  quote:

  an12 schreef op 7 april 2022 21:29:

  [...]
  Die Amerikanen hebben allemaal alzheimer. Die zijn na 1 dag alweer vergeten wat voor ellende er is/was.
  Mogelijk lijd je zelf aan geheugenverlies?

  Dit beeld heb je toch vaker gezien?

  Fouten maken is niet erg.

  Niet leren van fouten is wel erg.
 3. forum rang 7 ttroo 8 april 2022 00:51
  IBM. Daar kan nog een $1, $2 of $3 vanaf.
  Unhealthy Group stelt de top uit. Een dom van toppen lijkt volgende beursweek er aan te komen.
  Al eerder gezien, maar ze kwamen sterk terug op woensdag en donderdag. Een replay van domes.
  Shorters krijgen een herkansing.
  Mc. Donalds. Stelt ook de top uit naar volgende beursweek. Ook domes, maar wel een kortere topdome formatie in het verschiet.
  Home Depot. Al genoemd. De dwarsligger en ze lijken zelfs de bodem te hebben gezet.
  3M. Wilt niet dalen, maar hoger gaan ze niet. Ok. Vooruit. Een $1, $2 a $3 lager moet kunnen.
  Boeing. Houston, we are not flying, we are crashing. Koers is zomaar $13 kwijt geraakt ten opzichte van vrijdag en dat is best fors. Ze zijn halverwege. Bodem moet gezet gaan worden. Maar het is nog te vroeg om ze op te pakken. Het zetten van de bodem zie ik op dit moment eerder eind volgende beursweek / begin beursweek er na.
  Goldman. Al gezegd, ze zijn niet het goud. En de koers verbleekt een $14 ten opzichte van vrijdag. Niet zo dramatisch in percentage als Boeing, maar voor een Goldman een gevoelige klap. Bodem vorming eind volgende beursweek?
 4. forum rang 7 ttroo 8 april 2022 01:00
  Exxon Mobile stelt ook de top uit en dat betekent snel afblijven voor de shorters. Er kan zo een volledige beursweek overheen gaan eer ze de top hebben hebben gezet. Wie weet nog een paar dagen langer dan die volledige beursweek.
  J&J. Ook die stelt de top uit. Maar ze zitten er wel dicht op. Dinsdag de top? Daarna veel ruimte voor down.
  The Shire of Berk gaat belangrijke beursdagen te gemoet. Welke kant gaan ze op? Voorlopig hebben de shorters de voorkeur. Maar na maandag met een -$6 zijn ze de afgelopen dagen niet verder gekomen. Shorters hebben dus een aantal dagen verspeeld, maar ze hebben nog 4 a 5 dagen te gaan en wellicht nog het dubbele hiervan. Het ligt geheel aan de kracht van de shorters hoe ver ze The Shire of Berk kunnen terugdringen. Ze hebben de macht, maar hebben ze ook de kracht?
 5. forum rang 7 ttroo 8 april 2022 01:18
  Een herstel rondje op donderdag, maar in de NasZAK, Down Jones en de S&P 5 million is nog steeds genoeg ruimte om aardig naar beneden te zakken. S&P 500 moet de komende beursdagen de keuze maken. Verder met dalen of herstellen. Verder met dalen heeft tot nu toe de voorkeur. Shorters hebben 4 a 5 dagen om de S&P 5 million te laten zakken en als ze het goed aanpakken, kunnen ze deze dagen zelfs verdubbelen. Ook hier geldt shorters hebben de macht, maar hoe groot is de komende 4 a 5 beursdagen hun kracht?
 6. forum rang 7 ttroo 8 april 2022 01:29
  FTSE. Die gaat de naam snel eer doen. Is de top gezet? Ja Ja. Het lijkt er heel veel op.
  Italie. Als het Oranje Land niet de EU subsidies gaan verdubbelen aan TTROO zijn Italie, dan gaat het Oranje Land het vanzelf voelen. Met het dalen van hun eigen beurskoersen of de EU subsidies aan TTROO zijn Italie verdrievoudigen in plaats van verdubbelen. Kortom. Genoeg ruimte voor down in Italie want het Oranje Land doet qua EU bijdrages aan TTROO zijn Italie te weinig!
  Euro Stoxx is al lekker bezig met dalen. Daar kan nog meer vanaf.
 7. forum rang 7 ttroo 8 april 2022 01:41
  India - u kent het wellicht niet, maar hun hoofdstad heeft meer inwoners en inwoonsters dan het gehele Oranje Land. Kortom uw land is niet meer dan een hoofdstad in een nog veel groter land. Daar zijn de Oranje Steden maar mini dorpjes. Ja ja. Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven zijn maar dorpjes in India. Maar gaan ze de beurswereld helpen. Nee. India heeft net de top gezet.
  Indonesie. Een favoriet land van TTROO. Ook heel veel meer inwoners en inwoonsters dan het Oranje Land, maar ook zij gaan u iet helpen. Ook zij hebben net de top gezet.
  China. U houdt niet van ze. Maar ze maken nog de meeste kans om u te helpen. Al hebben ze daar een flink aantal beursdagen verspeeld. Nou vooruit. Wie weet gaan ze nog wat doen om u te helpen de komende 5 a 8 beursdagen. Wie weet komt er nog een rebound.
  Australie. Die behoort tot uw eigen Western Debt & Drugs World. Maar ja, gaan ze uw beurzen helpen. Nee. Ook niet. Die gaan eerst eens lekker dalen.
  Thailand. Die gaat u ook niet helpen.
  Kortom heel gezellig gaat het niet worden in de beurswerelden van Azie. Wie weet komt er nog een rode beursvirus van het Oosten naar het Westen. Het kan zo maar gebeuren.
 8. forum rang 7 ttroo 8 april 2022 01:50
  Bereid u zich maar alvast voor. De Griekse beurs heeft een verviervouding van de EU subsidies van het Oranje Land nodig. Zo niet? Gaan ze gewoon lekker flink dalen en dat raakt vanzelf u eigen beurzen en aandelen. U kiest wat het meest gunstige is voor u. En dat is u kiest niet voor de vervoudiging. U moet het zelf weten. De Griekse beurs gaat dalen.
  Het wordt tijd om de Zwitserse bergen wat minder berg te maken. Tijd voor een mooie daling in de Zwitserse beurzen.
  Ah. U dacht. Het is een Tijger. Het is Zuid Korea. Die gaat uw beurswereld helpen. Maar Zuid Korea ligt in Azie, dus die gaat helpen met het rode beursvirus uit het Oosten.
 9. forum rang 7 ttroo 8 april 2022 02:17
  En de laatste twee.
  Oh jee. Ik zie ook een domes aan toppen in RoRAMPO. Oppassen. De DAM wordt een RAMP.
  ASML gaat snel. Van een 6 3 3 naar een 5 6 7. Dat is een 66 euro kwijt gespeeld. In zeven beursdagen.
  Maar voorlopig zie ik de bodem (nog) niet. Nee, shorters zijn aan de macht en dus is het wachten wanneer shorters zijn uitgespeeld in ASML. En dat betekent op dit moment wachten tot in ieder geval einde volgende beursweek.
219 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links