Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Weg met die 1,2%

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Short & Sticky

Onder het pseudoniem Short & Sticky schrijven Pieter Kort en Peter van Kleef, respectievelijk hoofdredacteur van IEX en IEXProfs, over ontwikkelingen in de markt. Op eigenzinnige wijze leggen ze kleine details en grote trends onder het vergrootglas.

Meer over Short & Sticky

Recente artikelen van Short & Sticky

  1. okt '13 Rabo buigt voor vox populi 4
  2. mrt '13 "Cyprus, douze points" 3
  3. mei '11 Met z´n allen tegen Carmignac 2

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 oktober 2011 12:39
    Zelfs de bedenker van deze heffing heef al toegegeven nu vraagtekens te hebben bij deze heffing.
    Het is gewoon weer een makkelijke melkkoe die nog maar een keer geld belast wat al een keer belast is om gaten te vullen van een veel te duur publiek apparaat waar jezelf veel meer dan de balkenende norm toekennen meer regel dan uitzondering is en omdat niemand nog bedacht heeft dat dit een keer afgelopen moet zijn en het teveel toegekende met flinke boete terug betaald moet worden blijft dit gewoon doorgaan en wordt zelfs als 'oplossing' de norm maar weer verhoogd zodat het hele apparaat nog duurder wordt en alle publieke sector poppetjes er zelfs nog van profiteren van hun criminele gedrag.

    Als de mensen die betaald worden door de mensen niet eens het goede voorbeeld kunnen geven en hier zo makkelijk mee wegkomen, hoe kun je dan aan de mensen die hard werken maar meer en meer offers gaan vragen en dan de zuur verdiende centen op de bank ook nog eens laten verdampen door belastingen te eisen die veel hoger liggen dan gemaakt kunnen worden omdat deze in een tijd van overvloed zijn gemaakt en we nu al 10 jaar in de stront zitten.
  2. papapipo 22 oktober 2011 21:55
    Nee juist niet, de vermogensrendementsheffing moet naar 76 %. Laat al die vermogende maar eens echt betalen of het geld maar eens lekker laten rollen. Dan heeft de staat een extra 19% btw er bij en het is goed voor de economie. Geld kan je niet meenemen en ook in Japan blijkt dat sparen niet de oplossing is om de economie uit het slop te trekken. Oppotten heeft geen zin, geld moet de mensen aan het werk houden. Brood en spelen...........
  3. [verwijderd] 24 oktober 2011 10:38
    @papapipo
    Socialisme is een mislukt experiment. Mensen doen niets als ze geen goede reden hebben om beter hun best te doen.
    Bedrijven maken nu de wetten en regels (politici denken alleen nog dat ze dat doen). Ook een vorm van sociaal zijn: we delen eerlijk alle verliezen die particulier bedrijven maken.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links